Θεσσαλονίκη: Χτύπησε τη σύζυγό του επειδή τον κατέγραφε σε βίντεο - Τι υποστήριξε
Ένας άνδρας ξυλοκόπησε τη σύζυγό του στη Θεσσαλονίκη, επειδή τον κατέγραφε σε βίντεο με το κινητό της τηλέφωνο.
Ειδικότερα, το εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη 30 Ιανουαρίου καθώς όπως ισχυρίζεται το θύμα βιντεοσκοπούσε τον σύζυγό της επειδή είχε καταναλώσει αλκοόλ, με σκοπό να του δείξει αργότερα το βίντεο όταν θα ήταν σε καλύτερη κατάσταση.
Ενδοοικογενειακή βία στην Θεσσαλονίκη - Τι κατέθεσαν θύμα, θύτης και γείτονας
«Ήθελε να πάρει το κινητό τηλέφωνο, με έπιασε από τα χέρια και εγώ δεν του το έδινα. Μετά με έπιασε από το πρόσωπο. Μας βοήθησε ο κύριος (σ.σ. μάρτυρας) και σταμάτησε το περιστατικό», κατέθεσε.
Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι ζήτησε από τη σύζυγό του να μην τον βιντεοσκοπεί αλλά εκείνη δεν το έκανε.
«Της είπα τρεις φορές να κλείσει το βίντεο και δεν το έκλεινε. Δεν ήθελα να με βγάζει βίντεο. Πήρα το κινητό από τα χέρια της. Ήμουν πιωμένος και δεν ήθελα, είχα καταναλώσει επτά μπίρες», ανέφερε και πρόσθεσε:
«Μετά της ζήτησα συγγνώμη. Είναι ψέματα όσα κατέθεσε ο μάρτυρας ότι τη χτυπούσα. Είμαστε 16 χρόνια μαζί, έχουμε δύο παιδιά και έγινε πρώτη φορά τέτοιο περιστατικό επειδή ήμουν πιωμένος».
Ακούγοντας τους διαπληκτισμούς, ένας γείτονας έσπευσε για να βοηθήσει τη γυναίκα και ειδοποίησε την αστυνομία που συνέλαβε τον άνδρα. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
«Μπήκα μπροστά και τον σταμάτησα. Γνωρίζω καλά το ζευγάρι, ήξερα ότι είναι οικογενειάρχης. Δεν ξέρω ακριβώς τι συνέβη μεταξύ τους. Κάλεσα την αστυνομία γιατί ήθελα να βοηθήσω», είπε ο μάρτυρας.
Στο δικαστήριο, ο άνδρας κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους, με τριετή αναστολή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση θα συζητηθεί την Τετάρτη στη πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών.
Το πόρισμα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση των υποδομών
Για τη Δημοκρατία στο Ιράν!
Εκτροπές, άρσεις και απαγορεύσεις κυκλοφορίας λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων σε βασικούς άξονες
225 νικητές της δεύτερης κατηγορίας κέρδισαν από 100.000 ευρώ
Η εκδήλωση εντάσσεται στον πρώτο κύκλο δημόσιων συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
Η αντιπροσωπεία των αγροτών είναι 25μελής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στους κατηγορούμενους το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά τη πράξη
Πώς σώθηκαν όλα τα παιδιά του χωριού - Πού οφείλεται το φαινόμενο
«Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας οδηγήσει στον βούρκο του» - Πώς ξεκίνησε η αντιπαράθεση
«Λες ηλιθιότητες, έχουμε ξεφτιλιστεί, παίρνεις γραμμή από τον Περισσό και ταλαιπωρείς τον κόσμο» - «Aπό βλακεία σε βλακεία το πας»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού καταγράφηκε η χαμηλότερη θερμοκρασία
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι δήλωσε μετά το συμβάν
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.