«Θαύμα να μπορείς να σώσεις το παιδί σου» - Πατέρας δώρισε τμήμα από το ήπαρ του στην 11 μηνών κόρη του
Σύμφωνα με τον ίδιο η μικρή Μελίνα αναμένεται να πάρει εξιτήριο εντός 10 ημερών
Πατέρας δώρισε τμήμα από το ήπαρ του στην 11 μηνών κόρη του - «Θαύμα να μπορείς να σώσεις το παιδί σου» - Σύμφωνα με τον ίδιο η κόρη του αναμένεται να πάρει εξιτήριο εντός 10 ημερών
Συγκινημένος και χαρούμενος εμφανίστηκε ο πατέρας του 11 μηνών βρέφους που έπασχε από κίρρωση του ήπατος και σώθηκε χάρις την επιτυχή μεταμόσχευση τμήματος του οργάνου που έδωσε ο ίδιος στην κόρη του.
Η μεταμόσχευση τμήματος του ήπατος, η οποία στέφθηκε με επιτυχία, πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο Le Molinette του Τορίνο. Σήμερα, η μικρή Μελίνα αναρρώνει στο νοσοκομείο ενώ ο πατέρας της, Γιάννης Παντελίδης, δηλώνει πως «είναι θαύμα να μπορείς να σώσεις το παιδί σου».
«Είναι ένα θαύμα να μπορείς να σώσεις το παιδί σου. Είναι το λιγότερο που μπορούσα να κάνω. Είχαμε κάνει δύο χειρουργεία στην Ελλάδα αλλά δεν πέτυχαν και έπρεπε να φύγουμε στο εξωτερικό. Πήγαμε στο Τορίνο για να γίνει. Μείναμε 4 μήνες εκεί πριν γίνει το χειρουργείο», είπε μιλώντας στο Mega.
Η κόρη του, όπως εξήγησε, είχε ατρησία χοληφόρων και χρειαζόταν άμεσα μεταμόσχευση. «Κάναμε δύο χειρουργεία στην Ελλάδα, μία μέθοδο που δεν πέτυχε και φύγαμε στο εξωτερικό», ανέφερε ο κ. Παντελίδης.
«Από την Ελλάδα είχα έρθει έτοιμος, είχα κάνει όλες τις εξετάσεις και δόξα τω Θεό ήμουν καλά και μπόρεσα και βοήθησα την μικρή. Είναι ακόμα στο νοσοκομείο αλλά θα βγει την άλλη εβδομάδα. Είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαμε να έχουμε. Ήταν ένα θαύμα. Όταν θα βγει, θα καθίσουμε ακόμα τρεις μήνες για να την ελέγξουμε και μετά θα επιστρέψουμε. Ευχαριστούμε πολύ τους γιατρούς και στην Ελλάδα αλλά και εδώ που έσωσαν το κοριτσάκι μας», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με τον ίδιο η κόρη του αναμένεται να πάρει εξιτήριο εντός 10 ημερών, λέγοντας πως μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.