- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αυστηρή απάντηση της Αθήνας στα σχέδια κοινής ΑΟΖ Τουρκίας και Συρίας
«Μεταβατική η κατάσταση, κανείς δεν νομιμοποιείται να κάνει συμφωνίες»
Αυστηρή απάντηση της Αθήνας για τα περί συμφωνίας Τουρκίας - Συρίας για ΑΟΖ - «Μεταβατική η κατάσταση, κανείς δεν νομιμοποιείται να κάνει συμφωνίες»
Αυστηρή είναι η απάντηση της Αθήνας στη συμφωνία για ΑΟΖ που φαίνεται ότι θα υπογράψει η Τουρκία με τη νέα κυβέρνηση της Συρίας.
Ο Τούρκος υπουργός Μεταφορών, Αμπτουλκαντίρ Ουράλογλου, δήλωσε πως σύντομα θα υπογραφεί συμφωνία θαλάσσιας δικαιοδοσίας της Τουρκίας με τη Συρία. Πρόκειται για συμφωνία καθορισμού ΑΟΖ στα πρότυπα του παράνομου τουρκολιβυκού μνημονίου.
«Τα σύνορα στην περιοχή είναι ευρωπαϊκά σύνορα»
Διπλωματικές πηγές αναφέρουν ότι τα σύνορα στην περιοχή είναι ευρωπαϊκά σύνορα, και τονίζουν ότι το θέμα έχει ήδη τεθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με την κοινή δήλωση που έχει κατατεθεί μαζί με την Αυστρία και την Κύπρο.
Οι διπλωματικές πηγές ξεκαθαρίζουν ότι πρόκειται για μεταβατική κατάσταση που δε νομιμοποιεί τον οποιονδήποτε να κάνει μία τέτοια συμφωνία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάγκη για ένα σύγχρονο ρυθμιστικό πλαίσιο στην Ελλάδα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αναλυτική πρόγνωση για όλη την Ελλάδα από το meteo και την ΕΜΥ
Προληπτική αλλαγή μηχανής στην Οινόη
Eίχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα
Επιχείρηση του Λιμενικού με 38 άτομα στα ανοιχτά των Καλών Λιμένων
Πώς έφτασαν στα ίχνη τους οι Αρχές
Οι εικόνες του συρμού έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες
Τι δήλωσαν επιβάτες του αεροσκάφους
Υπόθεση κατασκοπείας στη Σούδα: Τι έχουμε μάθει μέχρι σήμερα για το δίκτυο ιρανικής κατασκοπείας στην Ελλάδα από Αζέρους πράκτορες «χαμηλής και μεσαίας στρατολόγησης».
Βανδαλίστηκε από αγνώστους όταν δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες-ντοκουμέντα σε δημοπρασία
Το σακίδιο επιβίωσης για τα τρία πρώτα 24ωρα
Τι αφορά η κινητοποίηση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.