Χάρης Δούκας: Να κλείσει οριστικά το νυχτερινό κλαμπ στη Βουλιαγμένης
«Ήταν στα πεζοδρόμια τα παιδιά, έβγαιναν άρον άρον σε ημιλιπόθυμη κατάσταση»
Χάρης Δούκας: Να κλείσει οριστικά το νυχτερινό κλαμπ στη Βουλιαγμένης -Τι θα εισηγηθεί το μεσημέρι στο Δημοτικό Συμβούλιο
Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, μίλησε την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον Ant1 και τον Γιώργο Παπαδάκη, αναφορικά με την υπόθεση του νυχτερινού κλαμπ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης όπου παρατηρήθηκαν περιστατικά βαριάς μέθης σε ανήλικους. Ακολουθούν τα βασικά σημεία της τοποθέτησής του.
Για την εισήγηση του οριστικού κλεισίματος του νυχτερινού κλαμπ ο κ. Δούκας ανέφερε: «Στις 15:00, ξεκινάει το Δημοτικό Συμβούλιο. Στα θέματα που είναι εκτός Ημερησίας Διάταξης, φέρνω εσπευσμένα την εισήγηση να κλείσει οριστικά το νυχτερινό κλαμπ, να υπάρξει δηλαδή οριστική ανάκληση της άδειας για το συγκεκριμένο κατάστημα. Ελπίζω η εισήγηση να γίνει δεκτή ομόφωνα. Μιλάμε για παράνομη ενέργεια, για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο και για τον λόγο αυτό, προχωράμε εκτάκτως με την οριστική ανάκληση της άδειας λειτουργίας».
Ο Δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε και στην ανάγκη προληπτικών μέτρων και εντατικοποίηση των ελέγχων. «Τι δουλειά έχουν σε μπαρ ανήλικα παιδιά που υπάρχουν ποτά; Το πρόβλημα με τα ποτά «μπόμπες» είναι γενικευμένο. Δε σημαίνει ότι εάν κλείσουμε ένα συγκεκριμένο μαγαζί, σταματούν οι άνθρωποι πίσω από αυτή την ιστορία. Πρέπει να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι και χρειάζεται και μια νομοθετική παρέμβαση, για να μπορούμε με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα να σφραγίζουμε μαγαζιά αυτόματα, όταν συντελείται τέτοια παράνομη δράση» είπε.
Για το πώς μπορεί να αλλάξει η κατάσταση άμεσα ο κ. Δούκας ανέφερε ότι «οι εικόνες είναι τραγικές. Μάλιστα είχα και γνωστούς μου που περνούσαν απ’ έξω και ήταν στα πεζοδρόμια τα παιδιά, γιατί έβγαιναν άρον άρον σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, ή και σε λιπόθυμη, περιμένοντας το ΕΚΑΒ. Ας αξιοποιήσουμε τουλάχιστον, αυτή τη δραματική ιστορία και να σταματήσουμε τη συνθήκη, η οποία συμβαίνει σε πάρα πολλά σχολεία».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατί το Ορθόδοξο και το Καθολικό Πάσχα δεν εορτάζονται την ίδια ημερομηνία
24ωρη λειτουργία θερμαινόμενης αίθουσας, Δομή Φιλοξενίας και τηλεφωνικής γραμμής
Οι προγνώσεις των μετεωρολόγων
Παρά την επιρροή και τη δύναμη που συγκέντρωνε, διατηρούσε χαμηλό προφίλ μέχρι τέλους
Ο τελευταίος αποχαιρετισμός στη σπουδαία ηθοποιό του κινηματογράφου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών
Απειλή για την οικονομία συνολικά το θέμα της στέγης | Έρευνα της διαΝΕΟσις και του ΙΟΒΕ: «Η στέγαση στην Ελλάδα: Τάσεις, προκλήσεις και προοπτικές»
Τι ισχύει για τα σούπερ μάρκετ
Το μεσημέρι η παράδοση του Λαβάρου στο Δημαρχείο - Αναλυτικά οι εκδηλώσεις
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία
Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Η έκθεση συγκεντρώνει έργα, εμπειρίες και αποτελέσματα από μια σειρά δράσεων
Αυξάνονται οι καταγγελίες για επιθέσεις σε γιατρούς και υγειονομικούς σε νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας
Το βίντεο - αφιέρωμα της εταιρίας παραγωγής για την αείμνηστη ηθοποιό
Απολύτως ανακριβή χαρακτηρίζει η ΕΛΑΣ τα δημοσιεύματα για χειροπέδες σε καθηγητές εντός σχολείου
Τροχαίο στο 44,5ο χλμ προς Κόρινθο – Τραυματίστηκε οδηγός βαν, επί τόπου Τροχαία και Πυροσβεστική
Ένα χρόνο πριν η σπουδαία ηθοποιός είχε μιλήσει μέσα από το Γηροκομείο Αθηνών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.