- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Θεσσαλονίκη: Άρπαξαν τσαντάκι με διαμάντια από δοκιμαστήριο
Οι δράστες εκβίαζαν τον 54χρονο τουρίστα για να του τα επιστρέψουν
Θεσσαλονίκη: Άρπαξαν τσαντάκι με διαμάντια από δοκιμαστήριο - Οι δράστες εκβίαζαν τον 54χρονο τουρίστα για να του τα επιστρέψουν
Τσαντάκι με διαμάντια άρπαξαν από έναν 54χρονο τουρίστα τρεις άνδρες από δοκιμαστήριο εμπορικού κέντρου στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια τον εκβίαζαν, ζητώντας του χρήματα για να του τα επιστρέψουν.
Ο 54χρονος, που βρισκόταν για ολιγοήμερες διακοπές στην πόλη, κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία. Όπως υποστήριξε, το τσαντάκι περιείχε - μεταξύ άλλων - τρία δακτυλίδια με λευκόχρυσο και διαμάντια και μια διαμαντένια αλυσίδα, η συνολική αξία των οποίων εκτιμάται ότι υπερβαίνει τις 75.000 ευρώ. Οι δράστες ήρθαν σε επικοινωνία μαζί του και ζητούσαν εκβιαστικά το ποσό των 500 ευρώ για να τού επιστρέψουν τα κοσμήματα.
Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. οδήγησαν στη σύλληψη των δραστών και όπως έγινε γνωστό πρόκειται για έναν 45χρονο, έναν 44χρονο και έναν 43χρονο. Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης που τους απήγγειλε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον 4ο τακτικό ανακριτή, από τον οποίο πήραν προθεσμία για την Παρασκευή. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στον κάτοχό τους.
Διαβάστε επίσης → Πόσο κοστίζει το δεύτερο μεγαλύτερο διαμάντι στον κόσμο - Βρέθηκε στη Μποτσουάνα και είναι βάρους 2.492 καρατίων
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πληροφορίες αναφέρουν πως τα ποτά τα κέρασε η μητέρα της φίλης της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο που σπάει το φράγμα των 200 καλύτερων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.