- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καιρός: Ηλιοφάνεια με νεφώσεις και 6 μποφόρ στο Αιγαίο - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Καλός αναμένεται ο καιρός αύριο, Κυριακή 25 Αυγούστου 2024. Συγκεκριμένα, αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις και φαινόμενα το μεσημέρι και απόγευμα, κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά. Σχετικά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες στα νότια ηπειρωτικά και στις νησιωτικές περιοχές. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.
Πιο αναλυτικά, αναμένεται ηλιοφάνεια όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά, όπου και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες.
Καιρός: Πού θα κυμανθούν θερμοκρασία και άνεμοι
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 20 έως 35, στη Θεσσαλία από 21 έως 35, στην Ήπειρο και στη Δυτική Στερεά από 21 έως 37, στην υπόλοιπη Στερεά από 22 έως 35, στην Πελοπόννησο από 21 έως 37, στα νησιά του Ιονίου από 23 έως 35, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 22 έως 34, στις Κυκλάδες από 24 έως 31, στα Δωδεκάνησα από 23 έως 36 και στην Κρήτη από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ όμως πρόσκαιρα κατά τόπους θα φτάνουν και τα 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.
Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια και μόνο το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 27 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές μόνο νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 26 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εισαγωγή θα γίνει μέσω γραπτής δοκιμασίας γνώσεων και δεξιοτήτων
Μέχρι σήμερα δεν έχουν αναφερθεί ανεπιθύμητες ενέργειες
Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Σε εξέλιξη οι έρευνες για τη διάσωση του 34χρονου που εγκλωβίστηκε στο υποθαλάσσιο σπήλαιο
Παραλίγο να έρθουν στα χέρια οδηγοί ταξί στις απεργιακές κινητοποιήσεις
Από πότε ξεκινά το μεσημέρι και από πότε το βράδυ
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Ποιες περιοχές θα κάνουν παρέλαση με βροχή
Τι ώρα και πότε βγαίνουν και πάλι τα ταξί στην Αθήνα
Επεισόδια πριν την έναρξη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σοβαρό μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αττικής - Δείτε χάρτη
Στο εδώλιο 36 κατηγορούμενοι για το πολύνεκρο δυστύχημα της 28ης Φεβρουαρίου 2023
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.