- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πέραμα: Προφυλακίστηκε 48χρονος που κατηγορείται ότι βίασε συνάδελφό του μέσα σε απορριμματοφόρο
Η καταγγελία της 44χρονης
Πέραμα: 48χρονος κατηγορείται για βιασμό συναδέλφου του - Ο φερόμενος ως δράστης θα οδηγηθεί στις φυλακές Τρίπολης
Την προφυλάκιση του 48χρονου οδηγού του απορριμματοφόρου ζήτησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά με την κατηγορία ότι βίασε συνάδελφό του μέσα στο όχημα την Τρίτη 20/08 στο Πέραμα.
Ο 48χρονος κατηγορούμενος, κατά την απολογία του, δεν αρνήθηκε στον Εισαγγελέα ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση με τη συνάδελφό του στο Πέραμα, αλλά υποστήριξε ότι δεν αποδέχεται τις κατηγορίες περί βιασμού.
Η καταγγελία της 44χρονης στο Πέραμα
Το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη 20 Αυγούστου και η αποτρόπαια πράξη είχε διάρκεια 15 λεπτών. Ο 48χρονος φερόμενος ως δράστης βρισκόταν εν ώρα εργασίας μαζί με την 44χρονη και την ώρα που εκτυλίχθηκε το περιστατικό το απορριμματοφόρο ήταν σταματημένο επί της λεωφόρου Σχιστού, στην περιοχή Σκαραμαγκά.
Ο 48χρονος την έγδυσε και προέβη σε γενετήσιες πράξεις και σε συνουσία, παρά τη θέλησή της.
Περίπου στις 4:24, αστυνομικοί του Τ.Α. Καμινιών, ύστερα από εντολή του Κ.Α.Δ., μετέβηκαν επί της οδού Ρετσίνας 45 στον Πειραιά, όπου ανέμενε η παθούσα για να καταγγείλει το ανωτέρω αδίκημα και να υποδείξει τον 48χρονο, ο οποίος συνελήφθη περίπου στις 5:45.
Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών βρέθηκε στο χώρο όπου φυλάσσονται τα απορριμματοφόρα του δήμου, προκειμένου να εξετάσει την καμπίνα του οχήματος για στοιχεία σχετικά με την υπόθεση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποστέλλονται επίσης δύο Ανώτεροι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας - Η δήλωση Δένδια
Η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο
Υπήρξε μέλος του Ινστιτούτου «Νίκος Πουλαντζάς» και συνιδρυτικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Σε πλήρη εξέλιξη οι επιχειρήσεις επαναπατρισμού
Το θέατρο, η καριέρα στο εξωτερικό, ο αντιδικτατορικός αγώνας και η πολιτική
Πότε γράφτηκε ο Ακάθιστος Ύμνος
Μεταξύ των επιβατών και 13 συγγενείς αθλητών του Άρη – Αναμένονται κι άλλες πτήσεις επαναπατρισμού
Ακυρώνονται πτήσεις προς Ισραήλ, Λίβανο, Ιράκ, ΗΑΕ και Σαουδική Αραβία έως τις 13 Μαρτίου
Πρόκειται για τον δεύτερο πιο θερμό χειμώνα τα τελευταία 65 χρόνια
Η γενναία απόφαση της οικογένειας του εκλιπόντος κινητοποίησε τον ΕΟΜ
Επτά επέστρεψαν 165.000 ευρώ και καταδικάστηκαν με αναστολή - Συνεχίζεται η δίκη για τους 25
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.