- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σαντορίνη: Κρυφός οίκος ανοχής λειτουργούσε σε μπαρ - Πώς στήθηκε η επιχείρηση της Αστυνομίας
Σε οίκο ανοχής είχε μετατρέψει τμήμα του νυχτερινού της κέντρου διασκέδασης στην Σαντορίνη, μία Ελληνίδα που εργαζόταν ως υπεύθυνη λειτουργίας στο κατάστημα. Εκεί, εργάζονταν παράνομα πέντε αλλοδαπές εργαζόμενες, οι οποίες παρείχαν «υπηρεσίες» έναντι αμοιβής σε συγκεκριμένους θαμώνες.
Σαντορίνη: Πώς ανακαλύφθηκε ο κρυφός οίκος ανοχής στο μπαρ
Η ανακάλυψη του οίκου ανοχής ξεκίνησε όταν στην Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας έφτασε η πληροφορία ότι στο μπαρ λειτουργούσε κρυφός οίκος ανοχής και οι πελάτες προχωρούσαν σε ερωτικές συνευρέσεις με τις αλλοδαπές που δεν διέθεταν πιστοποιητικά υγείας.
Αμέσως στήθηκε επιχείρηση και ένας αστυνομικός εμφανίστηκε στην υπεύθυνη ως πελάτης. Αφού κατέβαλε το ποσό των 200 ευρώ που είχε προσημειωθεί, οδηγήθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τις παράνομα εκδιδόμενες αλλοδαπές.
Τότε, επενέβησαν οι συνάδελφοί του που πέρασαν χειροπέδες στις πέντε αλλοδαπές ιερόδουλες, τρεις από τις οποίες βρίσκονταν παράνομα στη χώρα, αλλά και στην Ελληνίδα υπεύθυνη ενώ κατέσχεσαν τα προσημειωμένα χρήματα μαζί με άλλα 590 ευρώ που βρέθηκαν στο ταμείο της επιχείρησης.
Σε βάρος των έξι γυναικών ηλικίας 20 ως 32 χρόνων σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία, παράβαση της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα και παράνομη παραμονή στη χώρα, κατά περίπτωση, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ποιες στάσεις δεν θα εξυπηρετούνται
Πού καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Θεσσαλονίκη: Το Εφετείο έκρινε ότι οι εργασίες έγιναν και δεν αποδείχθηκε ζημία για την Εγνατία Οδό ΑΕ
Πότε οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία
Ποια είναι η Κυριακή που πρέπει να πάμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Προαναγγέλλουν προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για συντονισμένο πόλεμο λάσπης
Εκτιμάται ότι καταγράφεται ένας κάθε 15 με 20 λεπτά
Το ελαφρυντικό του σύννομου βίου «αποδεικνύεται πρωτίστως από το λευκό ποινικό μητρώο»
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Πού θα κινηθεί ο υδράργυρος
Οι περισσότεροι κατηγορούμενοι ζήτησαν την αναγνώριση ελαφρυντικών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.