H Mίνα Αρναούτη διεκδικεί 1,3 εκατ. ευρώ από την ασφαλιστική του Παντελή Παντελίδη
Aναφέρει μεταξύ άλλων ότι έχει υποβληθεί σε 18 χειρουργεία, ενώ έχει διαγνωστεί με μόνιμη αναπηρία
Μίνα Αρναούτη: Διεκδικεί 1,3 εκατ. ευρώ από την ασφαλιστική του Παντελίδη
Με μια αγωγή 2.500 σελίδων, η Μίνα Αρναούτη, αξιώνει αποζημίωση 1,3 εκατ. ευρώ από την ασφαλιστική εταιρία του Παντελή Παντελίδη.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, Γιάννης Κωλέττης στην εκπομπή «Super Κατερίνα», μέσα στο ποσό της αποζημίωσης που διεκδικεί η εντολέας του, συνυπολογίζονται και ποσά που έχασε λόγω του ότι για μεγάλο διάστημα δεν μπορούσε να εργαστεί.
Η Μίνα Αρναούτη επικαλείται διαφυγή εισοδημάτων για μία ολόκληρη ζωή λόγω της μερικής αναπηρίας που της άφησε το δυστύχημα και ο συνήγορός της απέδωσε το ύψος της αιτούμενης αποζημίωσης στο διάστημα που χρειάστηκε να παραμείνει στην εντατική, καθώς και στα 18 χειρουργεία στα οποία έχει υποβληθεί.
Η Μίνα Αρναούτη έχει καταθέσει μια μακροσκελέστατη αγωγή, αναφέροντας ότι έχει υποβληθεί σε 18 χειρουργεία, ενώ έχει διαγνωστεί με μόνιμη αναπηρία.
«Σκοπός μας ήταν να καταδείξουμε το γεγονός αυτό. Προφανώς τα ποσά θα είναι πιο χαμηλά», είπε ο κ. Κωλέττης, ξεκαθαρίζοντας ότι η Πρωτόδικη απόφαση απογοήτευσε την πλευρά Αρναούτη, χωρίς όμως να αποκαλύψει το ύψος της αποζημίωσης που εκδικάστηκε.
Ξεκαθάρισε, δε, πως αν η απόφαση του Εφετείου δεν ικανοποιήσει την πελάτις του, σκοπεύουν να απευθυνθούν στον Άρειο Πάγο και στη συνέχεια στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, ενώ έκανε λόγο για bullying που συνεχίζει να δέχεται λόγω του δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Μάνα εγώ θα ανέβω στο Έβερεστ, θα βάλω τη σημαία επάνω και θα πεθάνω ευτυχισμένη»
Πού θα σημειωθούν βροχές, πού αναμένονται χιόνια
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα
Το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος των Μεγάρων
Η απάντηση για τη διακοπή της συναυλίας από το Δήμαρχο Φλώρινας
Η κίνηση στις παρακάμψεις γίνεται με πολύ χαμηλές ταχύτητες
Η Γεωργία Μοσχόβου εξηγεί πως «η επιστροφή μου ήταν μια προσεκτικά σταθμισμένη απόφαση»
Έκανε λόγο για ενορχηστρωμένη επίθεση στο πρόσωπό του
Η ανάρτησή της με την τούρτα
Το σημερινό σκίτσο του
Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός έως την Πρωτοχρονιά
Ποιοι είναι οι 18 που είπαν «ναι» στον διάλογο
Δείτε αναλυτικά το εορταστικό ωράριο για την τελευταία Κυριακή του χρόνου
Οι ριπές ανέμου θα φτάσουν και τα 10 μποφόρ
Ουρές χιλιομέτρων και στην επιστροφή για τους εκδρομείς των Χριστουγέννων
Κλείνουν ξανά την 1η Ιανουαρίου
Στην μοιραία διαδρομή θα βρισκόταν και ένα πέμπτο άτομο - Αυτός ενημέρωσε τις Αρχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.