Ελλαδα

Αλλαγή σκυτάλης στο ΣΕΗ - Ποιος ηθοποιός διαδέχεται τον Σπύρο Μπιμπίλα

Από τη σειρά «Παραλία» στο τιμόνι του Σωματείου

62224-137655.jpg
Newsroom
11’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Καραγιώργης
Νίκος Καραγιώργης: Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΕΗ © Instagram / nikos_karagiorgis

Νίκος Καραγιώργης: Αναλαμβάνει πρόεδρος του ΣΕΗ - Ολοκλήρωσε τη θητεία του ο Σπύρος Μπιμπίλας

Ο Νίκος Καραγιώργης είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΕΗ. Ο ηθοποιός αναλαμβάνει τη θέση μετά τις πρόσφατες εκλογές στο Σωματείο και την ολοκλήρωση της θητείας του Σπύρου Μπιμπίλα. 

Ο Νίκος Καραγιώργης αναλαμβάνει πρόεδρος του ΣΕΗ - Το μήνυμά του μετά την εκλογή

Μέσα από ανάρτησή του ο Νίκος Καραγιώργης έστειλε το μήνυμά του για την έναρξη της θητείας του, σημειώνοντας ότι «έχουμε δύσκολο, αλλά όμορφο δρόμο μπροστά». 

«Αλλαγή σελίδας στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών σήμερα. Εκλογή νέου προεδρείου και ελπίζω πως από τη θέση του προέδρου του ΣΕΗ θα ανταποκριθώ στα δύσκολα καθήκοντα.Έχουμε δύσκολο αλλά όμορφο δρόμο μπροστά. Το δρόμο του αγώνα για την αξιοπρέπεια της δουλειάς μας που τόσο αγαπάμε», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Instagram ο Νίκος Καραγιώργης.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΗ αποτελείται από τους Νίκο Καραγιώργη, Δανάη Κατσαμένη, Ήρα Ρόκου, Δημήτρη Αντωνιάδη, Γιάννη Γιαραμαζίδη, Βιβή Τάγαρη, Σπύρο Μπιμπίλα, Ντίνα Αβαγιανού, Μαρία Καρακίτσου, Φωτεινή Ντεμίρη, Δημήτρη Φραγκιόγλου, Χάρη Τζωρτζάκη, Μυρτώ Γκόνη, Θοδωρή Σκυφτούλη, Βαγγέλη Αμπατζή, Νάνσυ Σιδέρη και τον Αλέξανδρο Μαρτζούκου.

Ποιος είναι ο Νίκος Καραγιώργης

Ο Νίκος Καραγιώργης εκτός από τη συμμετοχή του σε πλήθος θεατρικών παραστάσεων και ταινιών έχει εμφανιστεί σε αγαπημένες σειρές της τηλεόρασης όπως «Η παραλία», «Παγιδευμένοι», «Τα καλύτερά μας χρόνια» κ.α. Ο πατέρας του Κώστας Καραγιώργης, υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς της εποχής του που έσβησε κυριολεκτικά πάνω στο σανίδι όταν έπαιζε σε παράσταση σε περιοδεία στο Τορόντο του Καναδά  το 1989, με τον θίασο του Βασίλη Τσιβιλίκα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.