Ελλαδα

Τουλάχιστον 24.000 επιβάτες θα ταξιδέψουν σήμερα από το λιμάνι του Πειραιά - Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί

Σε εξέλιξη η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάσχα: Τουλάχιστον 24.000 επιβάτες θα ταξιδέψουν σήμερα από το λιμάνι του Πειραιά - Στο 100% η πληρότητα των πλοίων - Ποιοι είναι οι δημοφιλείς προορισμοί
Σε εξέλιξη είναι από το πρωί η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα από τα λιμάνια της Αττικής © Eurokinissi/Σωτήρης Δημητρόπουλος

Πάσχα: Τουλάχιστον 24.000 επιβάτες θα ταξιδέψουν σήμερα από το λιμάνι του Πειραιά - Στο 100% η πληρότητα των πλοίων - Ποιοι είναι οι δημοφιλείς προορισμοί

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα από τα λιμάνια της Αττικής, ενώ οι πληρότητες των πλοίων αγγίζουν το 100%.

Πάσχα: 24.000 επιβάτες από το λιμάνι του Πειραιά

Σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων των ακτοπλοϊκών εταιρειών αναμένεται να αναχωρήσουν από το λιμάνι του Πειραιά τουλάχιστον 24.284 επιβάτες και 3.348 οχήματα ενώ από το λιμάνι της Ραφήνας 9.770 επιβάτες με 2.015 οχήματα.

Από το λιμάνι του Πειραιά, έχουν προγραμματιστεί 18 δρομολόγια, 32 για τα νησιά του Αργοσαρωνικού 14 από τη Ραφήνα και 10 από το Λαύριο.

Δημοφιλέστεροι προορισμοί σύμφωνα με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες είναι οι Κυκλάδες, τα νησιά του Αργοσαρωνικού και προορισμοί στο βόρειο Αιγαίο.

Οι επιβάτες που πρόκειται να αναχωρήσουν σήμερα καλό είναι, να πηγαίνουν νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου λόγω κυκλοφοριακού φόρτου, ενώ θα πρέπει να γνωρίζουν ότι σύμφωνα με επικαιροποιημένη εγκύκλιο του υπουργείου Ναυτιλίας, το επίπεδο φόρτισης των ηλεκτρικών οχημάτων δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 40%, ενώ για αυτά που κινούνται με υγραέριο ή φυσικό αέριο οι δεξαμενές να μην περιέχουν καύσιμο άνω του 50%.

Από το πρωί, το λιμενικό σώμα είναι σε αυξημένη επιφυλακή για τη διευκόλυνση επιβατών και οχημάτων αλλά και για τη σωστή τήρηση των μέτρων ασφαλείας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Γυναικοκτονία». Μια λέξη τάφος ομαδικός
«Γυναικοκτονία». Μια λέξη τάφος ομαδικός

Πλέον είναι απαραίτητο, πρέπει να κατανοηθούν τα αίτια. Απαιτείται να σταματήσουμε να εκπαιδεύουμε τα αγόρια όπως εκπαιδεύτηκαν οι πατεράδες τους. Να τους βοηθήσουμε να κατέβουν από το βάθρο τους

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.