Ελλαδα

Ο καιρός το Πάσχα: Η πρόγνωση για το υπόλοιπο της Μεγάλης Εβδομάδας

Με ανοιξιάτικο αέρα το ψήσιμο του οβελία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
βάρκες, θαλασσα, πρασιναδα, δεντρα
Ο καιρός το Πάσχα: Η πρόγνωση για το υπόλοιπο της Μεγάλης Εβδομάδας © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Ο καιρός το Πάσχα: Η πρόγνωση για το υπόλοιπο της Μεγάλης Εβδομάδας - Με ανοιξιάτικο αέρα το ψήσιμο του οβελία

Άστατος θα είναι ο καιρός για το υπόλοιπο της Μεγάλης Εβδομάδας, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο Παναγιώτη Γιαννόπουλο. Αναλυτικά η πρόγνωση έως και την Κυριακή του Πάσχα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0xmoat4rnk1)

Καιρός: Με λίγες βροχές κυρίως στα βόρεια της χώρας

Ο καιρός μέχρι να φτάσουμε στην Κυριακή του Πάσχα θα είναι ασταθής, χωρίς ιδιαίτερα ισχυρούς ανέμους, με λίγες βροχές κυρίως στα Βόρεια της χώρας και ικανοποιητική για την εποχή θερμοκρασία.

Το Πάσχα θα είναι μια ανοιξιάτικη μέρα σε όλη τη χώρα, και τίποτα δεν θα εμποδίσει το ψήσιμο του οβελία.

Όπως αναφέρει μετεωρολόγος ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος, την Μεγάλη Πέμπτη η θερμοκρασία θα ανέβει σε όλη τη χώρα και θα φτάσει τους 27 βαθμούς. Μόνο το μεσημέρι στη Βόρεια Ελλάδα θα παρουσιαστούν κάποιες τοπικές βροχές μικρής έκτασης. Οι άνεμοι θα είναι Δυτικοί – Βορειοδυτικοί θα έχουν εξασθενήσει και δεν θα ξεπεράσουν τα 6 μποφόρ.

Την Μεγάλη Παρασκευή θα υπάρξει παρόμοιο σκηνικό καιρού με αυτό της Μεγάλης Πέμπτης. Στη Βόρεια Ελλάδα προς το απόγευμα θα έχουμε κάποιες μπόρες-καταιγίδες κυρίως σε περιοχές της Μακεδονίας και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς, ενώ στην Αθήνα η θερμοκρασία θα είναι στους 26 βαθμούς.

Το Μεγάλο Σάββατο θα υπάρξει μια μικρή αλλαγή του καιρού καθώς και πτώση της θερμοκρασίας. Θα παρουσιαστούν βροχές όχι μόνο στα Βόρεια της χώρας αλλά και στα κεντρικά τμήματα καθώς και στο Βόρειο Αιγαίο.

Την Κυριακή του Πάσχα σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Παναγιώτη Γιαννόπουλο θα έχουμε μια ανοιξιάτικη μέρα με καλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα. Στην Αθήνα θα έχει 25 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα θα φτάσει και τους 26 βαθμούς. Οι άνεμοι Δυτικοί – Βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.