Ελλαδα

Ο Νίκος Ευαγγελάτος στο σπίτι του Κασσελάκη: «Καλώς ορίσατε στο σπίτι σας»

Η διαφορετική έναρξη της συνέντευξης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Στέφανος Κασσελάκης χαιρετά τον Νίκο Ευαγγελάτο στο σπίτι του
Κασσελάκης: Με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο σπίτι του © MEGA

Κασσελάκης: Με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο σπίτι του - Η διαφορετική έναρξη της συνέντευξης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Με τους ρόλους να αντιστρέφονται, ο Νίκος Ευαγγελάτος ήταν εκείνος που καλωσόρισε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι όπου πλέον θα μένουν ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε για πρώτη φορά το νέο του σπίτι στο Κολωνάκι στον Νίκο Ευαγγελάτο και έδειξε στην κάμερα μερικούς από τους εσωτερικούς χώρους του διώροφου υπερπολυτελούς διαμερίσματός του, αξίας 1,8 εκατομμυρίων ευρώ ενώ έδωσε απαντήσεις σε όλα τα κρίσιμα ερωτήματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0hcji9nwmfl)

Ο Νίκος Ευαγγελάτος ξεναγήθηκε στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη

Όπως είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «το σπίτι είναι ακόμα εργοτάξιο. Μόλις ξεκίνησε η ανακαίνιση. Πάντα ήμασταν άνθρωποι του κέντρου όσον αφορά στην αστική μας ζωή αλλά συγχρόνως προτιμάμε τη φύση» και η κάμερα έδειξε τη σκυλίτσα του. Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για το πώς επέλεξε με τον σύζυγό του, Τάιλερ ΜάκΜπεθ το συγκεκριμένο σπίτι και αποκάλυψε ότι θα μετακομίσουν τον Ιούλιο, δηλαδή έναν μήνα πριν από τον γάμο τους στα Χανιά.

«Τώρα που έχεις παρουσιάσει τα έπιπλα προφανώς δεν μπορούμε να τα ξαναχρησιμοποιήσουμε» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης κάνοντας πλάκα στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποκάλυψε πώς σκέφτεται μαζί με τον σύζυγό του να διακοσμήσει το σπίτι αλλά και ποιος από τους δύο έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο σπίτι.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0hdfkhw00a9)

«Είμαστε εδώ για να μείνουμε» τόνισε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ