Ελλαδα

Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αποκάλυψε ότι συναντήθηκε με τον Κασσελάκη

Τι είπε για τον γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος © ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Αποκάλυψε πως συναντήθηκε με τον Κασσελάκη - Τι είπε για τον γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη

Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μίλησε στον ΑΝΤ1 και αποκάλυψε ότι το προηγούμενο διάστημα είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Ερωτηθείς σχετικά για τον γάμο του κ. Κασσελάκη με τον Τάιλερ ΜακΜπέθ στην Κρήτη το καλοκαίρι, ο κ. Ιερώνυμος αρκέστηκε να πει «ε, να πάτε να γλεντήσετε». Στη συνέχεια, σε νέα ερώτηση για το αν έχει να του ευχηθεί κάτι απάντησε «δεν έχω τίποτα, καλή φώτιση για όλους μας».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d09gyu3jlx21)

Ακολούθως, επιβεβαίωσε ότι συναντήθηκε και με τον πατέρα Αντώνιο μετά από αίτημα το δευτέρου λέγοντας ότι «ο αρχιεπίσκοπος συναντίεται με όποιν του το ζητήσει. Μου το ζήτησε ο ο πατέρας Αντώνιος και συναντηθήκαμε».

Για την όλη υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου πρόσθεσε πς «δεν ξέρω ποια θα είναι η αλήθεια, θα το μάθουμε. Δεν παύει να είναι παιδί μου (σ.σ. ο πατέρας Αντώνιος) όπως και πολλοί άλλοι και και τον αγαπώ όπως ο πατέρας τα παιδιά του» και κατέληξε:

«Να ευχηθούμε να λάμψει η αλήθεια και αυτή να δικαιώσει ή να αφήσει ορισμένους ανθρώπους σε δοκιμασία. Εμείς πρέπει να αγαπάμε κάθε άνθρωπο»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ