Πολιτικη & Οικονομια

Κασσελάκης: Θα μείνετε όλοι έκθαμβοι στις ευρωεκλογές - Δριμεία κριτική από την αντιπολίτευση

Αρχίζει η προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κασσελάκης: Θα μείνετε όλοι έκθαμβοι στις ευρωεκλογές - Δριμεία κριτική από την αντιπολίτευση
Αισιόδοξος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης πριν τις ευρωεκλογές © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Στο δρόμο για τις ευρωεκλογές η αντιπολίτευση, προεκλογική κούρσα στον ΣΥΡΙΖΑ - Δριμεία κριτική από τα υπόλοιπα κόμματα

Δεν φαίνεται να πέφτουν οι τόνοι εν μέσω πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης λίγο πριν τις ευρωεκλογές, με αιχμή την τραγωδία στα Τέμπη και μετά την τριήμερη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας.

Αυτό που έγινε στη βουλή είναι ντροπή για το έθνος, αναφέρει ο Κασσελάκης

Κριτική στην κυβέρνηση και πολιτικά μηνύματα από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία του, κατά τον εορτασμό των γενεθλίων του. «Αυτό που έγινε στη βουλή είναι μία ντροπή για το έθνος μας, αυτή η συγκάλυψη και η αλαζονεία και ότι υπάρχει πλέον ένα κίνημα που χτίζουμε. Δεν έχουμε τα χρήματα για το σύστημα, αλλά έχουμε μήνυμα και έχουμε κίνημα. Και θα μείνετε όλοι έκθαμβοι και στις ευρωεκλογές και μετά» είπε.

Ανδρουλάκης: Ναι, υπάρχει αντιπολίτευση

Τη μετάβασή του στον Άρειο Πάγο τη Δευτέρα για την υπόθεση των ηχητικών από το μοιραίο βράδυ του δυστυχήματος, προανήγγειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, μετά την κοινή συνεδρίαση πολιτικού συμβουλίου και ΚΟ, αποτιμώντας θετικά για το ΠΑΣΟΚ την εξέλιξη της συζήτησης στη Βουλή. «Στο ερώτημα που πλανάται αν υπάρχει αντιπολίτευση το ΠΑΣΟΚ απάντησε, ναι υπάρχει αντιπολίτευση. Με την πρωτοβουλία που πήρα για την πρόταση δυσπιστίας, ο κ. Μητσοτάκης έχασε δύο από τους πιο στενούς του συνεργάτες», ανέφερε.

ΚΚΕ: Ο λαός εκφράζει τη μομφή του απέναντι στην κυβέρνηση

Πυρά στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από την Κύπρο ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, που συναντήθηκε με την πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής. «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, παρότι χθες πήρε ψήφο εμπιστοσύνης, από 159 βουλευτές, εκφράζει ο λαός τη μομφή του απέναντι στην κυβέρνηση αυτή, διευρύνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής αυτής, ειδικά απέναντι στην πολιτική του κυρίου Μητσοτάκη» σημείωσε.

Βελόπουλος: Κατηγορεί την κυβέρνηση για συγκάλυψη

Την ημέρα των ευρωεκλογών ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάρει την απάντηση για την πολιτική του, τόνιζε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος. «Ο πρωθυπουργός συνεχίζει να λέει ψέματα για την υπόθεση των Τεμπών. Είναι ένα έγκλημα. Ένα έγκλημα που έγινε την ώρα που ο ίδιος κυβερνούσε. Και ένα έγκλημα, το οποίο η κυβέρνησή του προσπάθησε να συσκοτίσει, να συγκαλύψει» είπε σχετικά.

Χαρίτσης: Χάνουν οι πολίτες την εμπιστοσύνη τους προς την Δημοκρατία

«Το λέμε και το εννοούμε, η τραγωδία των Τεμπών και η διαχείριση της, αυτή η αδιανόητα χυδαία προσπάθεια συγκάλυψης - από τις πρώτες κιόλας ώρες - των κυβερνητικών ευθυνών πρέπει να οδηγήσει τη χώρα μας σε μία νέα και προσδιορισμένη προσπάθεια αποκατάστασης της εμπιστοσύνης των πολιτών στην Δημοκρατία μας» είπε ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης.

Κωνσταντοπούλου: Αναλαμβάνουν την πολιτική ευθύνη της συγκάλυψης

«Επιβραβεύοντας Καραμανλή και Μητσοτάκη ουσιαστικά αναλαμβάνουν την πολιτική ευθύνη της συγκάλυψης και της επιβράβευσης προσώπων που προκάλεσαν τον θάνατο 57 ανθρώπων», τόνισε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σε αυτό το φορτισμένο κλίμα αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες τα κόμματα να ολοκληρώσουν και τις λίστες των ευρωψηφοδελτίων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε προεκλογικούς ρυθμούς

Έντονες παραμένουν οι διεργασίες για την προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ στο δρόμο προς την ευρωκάλπη κι ενώ ήδη ανακοινώθηκε η λίστα με τα με τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων για τις προκριματικές εσωκομματικές εκλογές για το ευρωψηφοδέλτιο, στις 14 Απριλίου.

Ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης, θα πραγματοποιεί καθημερινά συνεντεύξεις, περιοδείες, συναντήσεις και ομιλίες, «παίρνοντας πάνω του» την προεκλογική εκστρατεία σε αυτές τις περίπου 70 ημέρες που απομένουν μέχρι τις ευρωεκλογές.

Ενδεικτικά, την Κυριακή και την Τρίτη έχει προγραμματισμένες τηλεοπτικές συνεντεύξεις ενώ τη Δευτέρα μιλά στο οικονομικό συνέδριο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ