Ελλαδα

Η κόρη του Πύρρου Δήμα Μαρία άλλαξε το επώνυμο της στα social σε Σδούγκου

Ποιος είναι ο λόγος

62224-137655.jpg
Newsroom
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πύρρος Δήμας: Η κόρη του άλλαξε το επώνυμο της στα social
© facebook/MariaSdougkou

Πύρρος Δήμας: Η κόρη του άλλαξε το επώνυμο της στα social media

Η Μαρία Δήμα κόρη του Πύρρου Δήμα εμφανίζεται πλέον στα social media ως «Μαρία Σδούγκου», χρησιμοποιώντας το επίθετο της μητέρας της η οποία έφυγε από την ζωή το 2018 νικημένη από τον καρκίνο.

Γιατί άλλαξε το όνομά της στα social media η κόρη του Πύρρου Δήμα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Γεια σου» η Μαρία Σδούγκου ζει πλέον μόνιμα στην Αμερική και ασχολείται κι εκείνη με την άρση βαρών. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο λόγος που άλλαξε το επίθετό της ήταν επειδή δεν ήθελε να υπάρχει ταύτιση με τον πατέρα της παρά τις φήμες που την ήθελαν να έχει πικραθεί από τον γάμο του Πύρρου Δήμα με την Αφροδίτη Σκαφίδα. 

Ο Πύρρος Δήμας μίλησε στην εκπομπή «Στιγμές» του Μάνου Νιφλή για τη σχέση με τα παιδιά του και τη γλυκιά αναμονή για τη γέννηση του 5ου του παιδιού, καρπού του έρωτά του με την Αφροδίτη Σκαφίδα. Ο Πύρρος Δήμας εξομολογήθηκε πώς δέχθηκαν τα τέσσερα παιδιά του την είδηση για τη σχέση του με την αθλήτρια.

Πύρρος Δήμας: Τα παιδιά του και η Αφροδίτη Σκαφίδα 

«Τα μετάλλιά μου είναι τα παιδιά μου. Πασχαλιάτικο θα είναι το μωρό που περιμένουμε με την Αφροδίτη Σκαφίδα, θα είναι κοριτσάκι. Θα έχω τρεις κόρες και δυο γιους, δε θα πάω για έκτο. Τα τρία από τα τέσσερα παιδιά μου είναι στην Αμερική. Η Ελένη έχει παντρευτεί εκεί…Ο μικρός είναι εδώ μαζί μου. Όλες οι σπουδές που έκαναν τα παιδιά μου είναι δύσκολες. Αυτό αποφασίσαμε με τον άγγελο Αναστασία να δώσουμε στα παιδιά μας, μόρφωση, γιατί την παιδεία την παίρνεις από το σπίτι» είπε αρχικά ο Πύρρος Δήμας και συνέχισε: «Όταν έκανα σχέση με την Αφροδίτη, μίλησα στα παιδιά μου. Τους είπα ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που με κάνει χαρούμενο. Πρέπει να επικοινωνείς με τα παιδιά σου. Δεν είναι όλα ρόδινα. Ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα. Γνωριστήκαμε, βγήκαμε έξω. Δεν μπορώ να πω ότι το δέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά. Είναι φυσιολογικό όμως. Είναι κάποια πράγματα που θέλουν τον χρόνο τους, κι εγώ ήθελα τον χρόνο μου. Το 2017 είχα χάσει τον πατέρα μου, το 2018 έχασα την Αναστασία, την Αφροδίτη τη γνώρισα όταν έχασα τη μάνα μου και λες ότι ο Θεός στου στέλνει έναν άνθρωπο την καταλληλότερη στιγμή για να στέκεται δίπλα σου, να σε νοιάζεται, να σε προσέχει».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czr8x5wxspkx)

Πύρρος Δήμας: Η εξομολόγηση για τον θάνατο της πρώτης του συζύγου

Ο Πύρρος Δήμας στάθηκε στο πλευρό της πρώτης του συζύγου που πάλεψε γενναία με τον καρκίνο. «Περάσαμε δύσκολα. Δεν έχεις επιλογή πρέπει να είσαι βράχος και αυτό έκανα το διάστημα αυτό. Ευτυχώς, δεν ήμουν μόνος μου. Η οικογένεια της Αναστασίας ήταν δίπλα, η μάνα της, οι αδερφές, ο αδερφός της, όλοι ήταν απίστευτα κοντά. Εκεί που χαλάρωνες όταν όλοι έπεφταν για ύπνο και καθόσουν και... ήταν κάτι δύσκολο, το περάσαμε, η ζωή συνεχίζεται, κρατάμε τις καλές στιγμές. Μετά από ένα χειρουργείο η Αναστασία μου είπε "θα πεθάνω" και της είπα ότι κι εγώ μπορεί να πεθάνω, μπορεί να βγω στον δρόμο και να με πατήσει αυτοκίνητο. Της είπε ότι έχουμε 4 παιδιά και πρέπει να παλέψουμε για αυτά, δεν με νοιάζει και αν πεθάνω αύριο γιατί έχουμε ζήσει ωραία πράγματα μαζί, που άλλοι δεν τα έχουν ζήσει. Μετά από αυτή τη συζήτηση το πάλεψε αγωνίστρια με χαμόγελο για τα παιδιά».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ