Ελλαδα

Άγιοι Ανάργυροι: «Θέλω περιπολικό να με πάει σπίτι μου» είπε η 28χρονη πριν πέσει νεκρή

Ο διάλογος της με το τηλεφωνικό κέντρο της ΕΛ.ΑΣ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναικτονία Άγιοι Ανάργυροι: Ο διάλογος της 28χρονης με την ΕΛ.ΑΣ
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 28ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Γυναικτονία Άγιοι Ανάργυροι: Ο διάλογος της 28χρονης που δολοφονηθήκε με την ΕΛ.ΑΣ

«Κόβει την ανάσα» ο διάλογος της 28χρονης με την Άμεση Δράση, πριν πέσει νεκρή από την επίθεση του πρώην συντρόφου της στους Αγίους Αναργύρους.

Όπως ανέφερε η Athens Voice σήμερα, η άτυχη γυναίκα, που έπεσε νεκρή από την επίθεση του πρώην συντρόφου της, κάλεσε το κέντρο της Άμεσης Δράσης και συνομίλησε με άνδρα, που τη ρώτησε τα στοιχεία της.

Ενώ ακόμη βρισκόταν σε επικοινωνία με την Άμεση Δράση, κατά τις πληροφορίες αυτές, δέχθηκε την επίθεση με μαχαίρι και στο τηλέφωνο ακούγονταν ουρλιαχτά και φωνές.

Άγιοι Ανάργυροι: Ο διάλογος της 28χρονης με την Άμεση Δράση

Η 28χρονη Κυριακή ζήτησε περιπολικό να την πάει στο σπίτι της. Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

28χρονη: Είμαι έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων και ο πρώην φίλος μου έξω από το σπίτι μου. Θέλω ένα περιπολικό να με πάει σπίτι μου.
Άμεση Δράση: Πού είναι το σπίτι σας ακριβώς;
Η 28χρονη, στη συνέχεια, ξεκίνησε να περιγράφει το δρομολόγιο που θα ακολουθούσε, αλλά εκείνη τη στιγμή δέχτηκε την επίθεση και ακούστηκαν ουρλιαχτά και φωνές στο τηλέφωνο.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην φίλος της άτυχης κοπέλας τη μαχαίρωσε στην πλάτη με μαχαίρι, ενώ εκείνη φώναζε ότι τη σκοτώνει.

Άγιοι Ανάργυροι: Τα νέα στοιχεία για τη γυναικοκτονία 

Το βράδυ της Δευτέρας (1.4) και ενώ η κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι της είδε ξαφνικά μπροστά της τον 39χρονο, ο οποίος της ζήτησε για άλλη μία φορά να γίνουν ζευγάρι. Η κοπέλα αρνήθηκε και ο δράστης φαίνεται πως ξεκίνησε και πάλι τις απειλές, με αποτέλεσμα η 28χρονη να καλέσει έναν φίλο της, ώστε να τη συνοδεύσει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να ζητήσει αστυνομική προστασία. Φαίνεται πως ο δράστης τους παρακολούθησε και περίμενε την Κυριακή να βγει από το τμήμα. Όταν ανέβηκε στον αξιωματικό υπηρεσίας, η 28χρονη ζήτησε να τη μεταφέρει ένα περιπολικό με ασφάλεια στο σπίτι της, καθώς φοβόταν επίθεση από τον 39χρονο. Ο αστυνομικός που είχε βάρδια εκείνη τη στιγμή της είπε πως δεν έχει κάποιο διαθέσιμο όχημα και την παρέπεμψε στην Άμεση Δράση, αφού η ίδια δεν ήθελε να τον καταγγείλει.

Άγιοι Ανάργυροι: Τι υποστήριξε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ

Nωρίτερα, για την υπόθεση μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας στο Star: «Η συγκεκριμένη κοπέλα, όταν έφτασε στο αστυνομικό τμήμα, δεν επιθυμούσε να υποβάλει έγκληση για κάποιο αδίκημα. Εξετάζεται, ξαναλέω, εάν οι ενέργειες των αστυνομικών έγιναν σωστά. Υπάρχουν καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, αλλά και αστυνομικών. Η κοπέλα εξέφρασε τον φόβο ότι μπορεί ο πρώην σύντροφός της να την περιμένει έξω από το σπίτι της, επειδή αυτό είχε συμβεί τις προηγούμενες ημέρες, και ζήτησε να τη συνοδεύσει περιπολικό. Δεν είχε καταλάβει τόσο η ίδια όσο και το πρόσωπο που τη συνόδευε ότι την παρακολουθούσε. Υπέθεταν ότι βρίσκεται κοντά στο σπίτι της κοπέλας και γι' αυτό ζητούσε να μεταφερθεί με περιπολικό. Προσπαθούσαν να πείσουν την κοπέλα να υποβάλει έγκληση».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Γυναικοκτονία». Μια λέξη τάφος ομαδικός
«Γυναικοκτονία». Μια λέξη τάφος ομαδικός

Πλέον είναι απαραίτητο, πρέπει να κατανοηθούν τα αίτια. Απαιτείται να σταματήσουμε να εκπαιδεύουμε τα αγόρια όπως εκπαιδεύτηκαν οι πατεράδες τους. Να τους βοηθήσουμε να κατέβουν από το βάθρο τους

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.