Ελλαδα

Η 28χρονη ζήτησε να τη συνοδεύσει περιπολικό στο σπίτι - Μιλούσε με το «100» την ώρα της επίθεσης από τον πρώην σύντροφό της

Νέα στοιχεία για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 28χρονη και ο 39χρονος όταν ήταν ζευγάρι - Αρκετές οι κοινές φωτογραφίες στα social media
Άγιοι Ανάργυροι: Τα νέα στοιχεία για τη γυναικοκτονία © Facebook

Άγιοι Ανάργυροι - Γυναικοκτονία: Τα νέα στοιχεία, το αίτημα της 28χρονης για περιπολικό και η συνομιλία με το «100»

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους με θύμα την 28χρονη Κυριακή και δράστη τον 39χρονο πρώην σύντροφό της. Η 28χρονη είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμών και κακοποίησης από τον σύντροφό της, ενώ όπως προκύπτει το 2020 τον είχε καταγγείλει επίσημα στις αρχές για βιασμό και ξυλοδαρμό.

Το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων
Γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους: Θύμα 28χρονη © ATHENS VOICE

Άγιοι Ανάργυροι: Τα νέα στοιχεία για τη γυναικοκτονία 

Το βράδυ της Δευτέρας (1.4) και ενώ η κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι της είδε ξαφνικά μπροστά της τον 39χρονο, ο οποίος της ζήτησε για άλλη μία φορά να γίνουν ζευγάρι. Η κοπέλα αρνήθηκε και ο δράστης φαίνεται πως ξεκίνησε και πάλι τις απειλές, με αποτέλεσμα η 28χρονη να καλέσει έναν φίλο της, ώστε να τη συνοδεύσει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να ζητήσει αστυνομική προστασία. Φαίνεται πως ο δράστης τους παρακολούθησε και περίμενε την Κυριακή να βγει από το τμήμα. Όταν ανέβηκε στον αξιωματικό υπηρεσίας, η 28χρονη ζήτησε να τη μεταφέρει ένα περιπολικό με ασφάλεια στο σπίτι της, καθώς φοβόταν επίθεση από τον 39χρονο. Ο αστυνομικός που είχε βάρδια εκείνη τη στιγμή της είπε πως δεν έχει κάποιο διαθέσιμο όχημα και την παρέπεμψε στην Άμεση Δράση, αφού η ίδια δεν ήθελε να τον καταγγείλει.

Άγιοι Ανάργυροι - Γυναικοκτονία: Η 28χρονη μιλούσε στο «100» την ώρα της επίθεσης

Τη στιγμή που έβγαινε από το αστυνομικό τμήμα και ταυτόχρονα μιλούσε με το "100" για να έρθει να την πάρει ένα περιπολικό, ο 39χρονος της επιτέθηκε ακριβώς μπροστά από το φυλάκιο του τμήματος και άρχισε τις καρφώνει το μαχαίρι που κρατούσε στο λαιμό. Τόσο ο αστυνομικός - φρουρός του τμήματος, όσο και ο φίλος της 28χρονης που τη συνόδευε, αιφνιδιάστηκαν και δεν κατάφεραν να αποτρέψουν τη γυναικοκτονία. Ο δράστης προτού ακινητοποιηθεί από τον φρουρό του τμήματος τραυματίστηκε στον λαιμό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Γ.Γεννηματάς" όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η ταμπέλα του Αστυνομικού Τμήματος των Αγίων Αναργύρων
Η 28χρονη είχε μεταβεί στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων για να καταγγείλει τον πρώην σύντροφό της - Της έστησε καρτέρι και τη σκότωσε σε κοντινή απόσταση © ATHENS VOICE

Από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δόθηκε εντολή ώστε να διαπιστωθεί εάν οι κινήσεις του αξιωματικού υπηρεσίας του τμήματος Αγίων Αναργύρων ήταν οι ενδεδειγμένες ή εάν προκύπτει παράλειψη από πλευράς των αστυνομικών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.