Ελλαδα

«Οι γιατροί μάς ζητούν υπομονή»: Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα για την εξέλιξη της υγείας του

«Υπάρχει μία μικρή βελτίωση»

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δημήτρης Κόκοτας
Ο Δημήτρης Κόκοτας © NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Δημήτρης Κόκοτας: Η σύζυγός του, Κατερίνα, μιλά για την πορεία της υγείας του

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη την περασμένη Πέμπτη (28.3). Η σύζυγος τού τραγουδιστή, Κατερίνα, μίλησε σήμερα (2.4) στον Ant1 για την πορεία της υγείας του.

Δημήτρης Κόκοτας
Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την υγεία του © NDPPHOTO

Δημήτρης Κόκοτας: Η σύζυγός του για την υγεία του 

«Υπάρχει μία μικρή βελτίωση, ουσιαστικά είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα για εμάς. Το θετικό είναι αυτό, ότι είναι μία σταθερή κατάσταση. Υπάρχει μία ελάχιστη, έστω και μικρή βελτίωση κάθε μέρα. Σίγουρα οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί γιατί ο τρόπος που θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν την καλή του κατάσταση είναι πολύ αργός για να είναι ασφαλής, γιατί είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που πέρασε» είπε αρχικά η Κατερίνα Πετράκη - Κόκοτα και πρόσθεσε: «Μας ζητάνε οι γιατροί υπομονή. Η προσωπική μου ελπίδα είναι ότι είναι μία σταθερή κατάσταση, καταλαβαίνω ότι μου δίνεται μία ελπίδα ότι θα πάει καλά αλλά πάντα συγκρατημένα μέχρι να ολοκληρωθεί. Οι υπόλοιπες εξετάσεις, παρότι έχουν γίνει δύο αξονικές κι έχουν βγει καλές, πάντα κρατάμε μία επιφύλαξη μέχρι να δούμε το αποτέλεσμα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d09gw9erbnr5)

Δημήτρης Κόκοτας: Η αδιαθεσία στην πρόβα και η μεταφορά του στο νοσοκομείο

Ο Δημήτρης Κόκοτας άρχισε να νιώθει έντονες ενοχλήσεις το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (28.3), ενώ βρισκόταν για πρόβα στο στούντιο του «J2US» μαζί με την παρτενέρ του στο show Τραϊάνα Ανανία. Αμέσως ο στιλίστας του, Κώστας Ζήσης, τηλεφώνησε στο 166 και μόλις συνδέθηκε με γιατρό έδωσε το τηλέφωνο στον τραγουδιστή, ο οποίος περιέγραψε τα συμπτώματά του. Έπειτα από 20 λεπτά έφτασε στο στούντιο ο διασώστης του ΕΚΑΒ και λίγο αργότερα το ασθενοφόρο που μετέφερε τον καλλιτέχνη στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Στον δρόμο, όμως, ο Δημήτρης Κόκοτας έπαθε το δεύτερο, πιο δυνατό, καρδιακό επεισόδιο, με τους γιατρούς στα επείγοντα του νοσοκομείου να καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κατάστασής του. Όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν, ο τραγουδιστής «υπέστη καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του νοσοκομείου». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d08v7emse1m1)

Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», ο στυλίστας του J2US, Κώστας Ζήσης, περιέγραψε τι συνέβη από τη στιγμή που ο τραγουδιστής αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο στο σημείο.

Ο στιλίστας ανέφερε ότι όταν ο Δημήτρης Κόκοτας έφθασε στις πρόβες ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος. Ωστόσο, αφού ντύθηκε και λίγο πριν βγει στο stage, επέστρεψε στο καμαρίνι ενημερώνοντάς τον ότι νιώθει έντονες ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να καλέσουν αμέσως βοήθεια. «Ο Δημήτρης ήρθε στο καμαρίνι και ήταν έτσι ευδιάθετος. Κάναμε αστεία ντύθηκε και πήγε μέσα στο stage να κάνει την πρόβα του. Λίγο πριν βγει στο stage ήρθε πάλι στο καμαρίνι και μου είπε ότι δεν αισθάνεται καλά. Άρχισε να γδύνεται, να ιδρώνει και να έχει τάσεις λιποθυμίας. Εκείνη τη στιγμή κάλεσα αμέσως το 166 επιτόπου, για να έρθει ασθενοφόρο και οι άνθρωποι με σύνδεσαν με τον γιατρό με έβαλαν σε ανοιχτή ακρόαση και μίλησε κατευθείαν το Δημήτρη. Τον ρώτησε πώς νιώθει πώς είναι. Του απαντούσε ο Δημήτρης εκείνη τη στιγμή και η γιατρός τον ρώταγε πως νιώθει πού αισθάνεται πόνο, πού του έχει μουδιάσει το χέρι, αν έχει τάση για εμετό, αν έχει πόνο στην καρδιά, αυτό. Ο γιατρός είπε ότι “στέλνω αμέσως τον διασώστη με μηχανή για να έρθει αμέσως και όντως ήρθε μέσα στα επόμενα 20 λεπτά και μετά από 10 – 15 λεπτά ήρθε και τον ασθενοφόρο που τον παρέλαβε. Είχε τις αισθήσεις του ναι, περνούσε δύσκολα εκείνη τη στιγμή αλλά για τις αισθήσεις του δεν τις είχε χάσει. Ήταν ψύχραιμος, πονούσε, μίλησε με ανοιχτή ακρόαση με τον γιατρό αυτό, έγιναν όλα πολύ γρήγορα» είπε χαρακτηριστικά.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ