Ελλαδα

Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Τι λέει η σύζυγός του για την κατάσταση της υγείας του

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δημήτρης Κόκοτας
Δημήτρης Κόκοτας - Ανακοπή: Το ιατρικό ανακοινωθέν © NDP PHOTO

Δημήτρης Κόκοτας: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον τραγουδιστή - Τι λέει η σύζυγός του για την κατάσταση της υγείας του

Ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσε το νοσοκομείο «Γεννηματάς» για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα. Ο τραγουδιστής νοσηλεύεται διασωληνωμένος μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη το απόγευμα της Πέμπτης (28.3). 

Δημήτρης Κόκοτας
Δημήτρης Κόκοτας © NDPPHOTO

Δημήτρης Κόκοτας: Το ιατρικό ανακοινωθέν - Υπέστη καρδιακή ανακοπή

«Στις 28/03/2024, απογευματινές ώρες, μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ "Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ" ο Κόκοτας Δημήτριος γεν. το 1968 (τραγουδιστής- συνθέτης).
Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε το πρωί της Παρασκευής. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d062ocmx20r5)

Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα για την πορεία της υγείας του

Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα μίλησε σήμερα στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» και υποστήριξε ότι η πορεία της υγείας του τραγουδιστή «πάει καλά». «Δεν γνωρίζω τι ακριβώς έγινε γιατί δεν ήμουν μπροστά. Έχουμε καλούς γιατρούς. Πάει καλά», συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d062tfyjpn2x)

Ο στυλίστας του J2US περιγράφει τη στιγμή της αδιαθεσία του Δημήτρη Κόκοτα

Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», ο στυλίστας του J2US, Κώστας Ζήσης, περιέγραψε τι συνέβη από τη στιγμή που ο τραγουδιστής αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο στο σημείο.

Ο στιλίστας ανέφερε ότι όταν ο Δημήτρης Κόκοτας έφθασε στις πρόβες ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος. Ωστόσο, αφού ντύθηκε και λίγο πριν βγει στο stage, επέστρεψε στο καμαρίνι ενημερώνοντάς τον ότι νιώθει έντονες ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να καλέσουν αμέσως βοήθεια. «Ο Δημήτρης ήρθε στο καμαρίνι και ήταν έτσι ευδιάθετος. Κάναμε αστεία ντύθηκε και πήγε μέσα στο stage να κάνει την πρόβα του. Λίγο πριν βγει στο stage ήρθε πάλι στο καμαρίνι και μου είπε ότι δεν αισθάνεται καλά. Άρχισε να γδύνεται, να ιδρώνει και να έχει τάσεις λιποθυμίας. Εκείνη τη στιγμή κάλεσα αμέσως το 166 επιτόπου, για να έρθει ασθενοφόρο και οι άνθρωποι με σύνδεσαν με τον γιατρό με έβαλαν σε ανοιχτή ακρόαση και μίλησε κατευθείαν το Δημήτρη. Τον ρώτησε πώς νιώθει πώς είναι. Του απαντούσε ο Δημήτρης εκείνη τη στιγμή και η γιατρός τον ρώταγε πως νιώθει πού αισθάνεται πόνο, πού του έχει μουδιάσει το χέρι, αν έχει τάση για εμετό, αν έχει πόνο στην καρδιά, αυτό. Ο γιατρός είπε ότι “στέλνω αμέσως τον διασώστη με μηχανή για να έρθει αμέσως και όντως ήρθε μέσα στα επόμενα 20 λεπτά και μετά από 10 – 15 λεπτά ήρθε και τον ασθενοφόρο που τον παρέλαβε. Είχε τις αισθήσεις του ναι, περνούσε δύσκολα εκείνη τη στιγμή αλλά για τις αισθήσεις του δεν τις είχε χάσει. Ήταν ψύχραιμος, πονούσε, μίλησε με ανοιχτή ακρόαση με τον γιατρό αυτό, έγιναν όλα πολύ γρήγορα» είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d060pjr6hv4x)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ