Ελλαδα

«Οι γιατροί είναι συγκρατημένοι»: Τα νεότερα για την κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα

Ο τραγουδιστής παραμένει σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δημήτρης Κόκοτας
Δημήτρης Κόκοτας - Ανακοπή: Το ιατρικό ανακοινωθέν © NDP PHOTO

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την κατάστασή του - Οι νέες δηλώσεις τής συζύγου του

Σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση παραμένει ο Δημήτρης Κόκοτας μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη το απόγευμα της Πέμπτης (28.3). Ο τραγουδιστής παραμένει στην Εντατική του νοσοκομείου «Γεννηματάς» σε καταστολή. 

Δημήτρης Κόκοτας
Δημήτρης Κόκοτας: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα © NDPPHOTO

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την κατάστασή του

Σύμφωνα με το Mega, η τομογραφία που έγινε στον εγκέφαλό του έδειξε καθαρά αποτελέσματα και αυτό είναι ένα θετικό σημάδι. Η Κατερίνα Πετράκη, σύζυγος του τραγουδιστή μίλησε το πρωί στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», σημειώνοντας: «δεν υπάρχει κάτι νεότερο, περιμένω να πάω να μιλήσω στους γιατρούς. Με πήρε τηλέφωνο η Σάντρα η συνεργάτιδα του συζύγου μου και μου είπε ότι είχε μια αδιαθεσία, κι ότι είναι στο νοσοκομείο. Εκεί έμαθα τι έγινε. Είναι συγκρατημένοι οι γιατροί. Θέλω απλά να τον δω να ξυπνήσει. Έχει επανέλθει η καρδιακή του λειτουργία».

Ο Δημήτρης Κόκοτας κατέρρευσε το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ έκανε πρόβες για το J2US που προβάλλεται στον Alpha. Ταχύτατα φτάνει διασώστης του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια ο Δημήτρης Κόκοτας μεταφέρεται με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο. Οι γιατροί που παραμένουν αισιόδοξοι, χαρακτηρίζουν κρίσιμες τις επόμενες μέρες.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d07qq2ayj2ex)

Ο στυλίστας του J2US περιγράφει τη στιγμή της αδιαθεσία του Δημήτρη Κόκοτα

Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», ο στυλίστας του J2US, Κώστας Ζήσης, περιέγραψε τι συνέβη από τη στιγμή που ο τραγουδιστής αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο στο σημείο.

Ο στιλίστας ανέφερε ότι όταν ο Δημήτρης Κόκοτας έφθασε στις πρόβες ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος. Ωστόσο, αφού ντύθηκε και λίγο πριν βγει στο stage, επέστρεψε στο καμαρίνι ενημερώνοντάς τον ότι νιώθει έντονες ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να καλέσουν αμέσως βοήθεια. «Ο Δημήτρης ήρθε στο καμαρίνι και ήταν έτσι ευδιάθετος. Κάναμε αστεία ντύθηκε και πήγε μέσα στο stage να κάνει την πρόβα του. Λίγο πριν βγει στο stage ήρθε πάλι στο καμαρίνι και μου είπε ότι δεν αισθάνεται καλά. Άρχισε να γδύνεται, να ιδρώνει και να έχει τάσεις λιποθυμίας. Εκείνη τη στιγμή κάλεσα αμέσως το 166 επιτόπου, για να έρθει ασθενοφόρο και οι άνθρωποι με σύνδεσαν με τον γιατρό με έβαλαν σε ανοιχτή ακρόαση και μίλησε κατευθείαν το Δημήτρη. Τον ρώτησε πώς νιώθει πώς είναι. Του απαντούσε ο Δημήτρης εκείνη τη στιγμή και η γιατρός τον ρώταγε πως νιώθει πού αισθάνεται πόνο, πού του έχει μουδιάσει το χέρι, αν έχει τάση για εμετό, αν έχει πόνο στην καρδιά, αυτό. Ο γιατρός είπε ότι “στέλνω αμέσως τον διασώστη με μηχανή για να έρθει αμέσως και όντως ήρθε μέσα στα επόμενα 20 λεπτά και μετά από 10 – 15 λεπτά ήρθε και τον ασθενοφόρο που τον παρέλαβε. Είχε τις αισθήσεις του ναι, περνούσε δύσκολα εκείνη τη στιγμή αλλά για τις αισθήσεις του δεν τις είχε χάσει. Ήταν ψύχραιμος, πονούσε, μίλησε με ανοιχτή ακρόαση με τον γιατρό αυτό, έγιναν όλα πολύ γρήγορα» είπε χαρακτηριστικά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ