Ελλαδα

Πέθανε ο πατέρας της Μαρίνας Σάττι

Όσα είχε πει η τραγουδίστρια σε παλιότερες συνεντεύξεις της για εκείνον

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρίνα Σάττι: Πέθανε ο πατέρας της
Μαρίνα Σάττι: Πέθανε ο πατέρας της © Peggy Theodorogianni

Μαρίνα Σάττι: Πέθανε ο πατέρας της - Όσα είχε πει η τραγουδίστρια για εκείνον

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της Μαρίνας Σάττι, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.

Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας με το τραγούδι «Zari», είχε πολλές φορές αναφερθεί σε συνεντεύξεις της για τον πατέρα της και τη σχέση της μαζί του.

Πέθανε ο πατέρας της Μαρίνας Σάττι - Τι είχε πει η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της

Η Μαρίνα Σάττι γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο πατέρας της ήταν από το Σουδάν, ενώ η μητέρα της είναι Ελληνίδα.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης που είχε δώσει η Μαρίνα Σάττι στην εκπομπή Στούντιο 4, είχε μιλήσει για τα παιδικά της χρόνια, τη γνωριμία της μητέρας της με τον πατέρα της, αλλά και για την άγνωστη αδελφή της, η οποία ζει στο Σουδάν.

«Η μαμά μου είχε μεγαλώσει στην Κρήτη, ο μπαμπάς μου είχε μεγαλώσει στο Σουδάν, ήρθε φοιτητής στην Αθήνα και έτσι γνωρίστηκαν. Υπάρχουν διαφορές όπως καταλαβαίνετε και ακόμα υπάρχουν. Πιστεύω ότι κατάφεραν να βρουν μια ισορροπία λόγω του έρωτα και στη συνέχεια ήρθαμε και εμείς, τα παιδιά. Θαυμάζω τη μαμά μου γι’ αυτό, για τον ατίθασο χαρακτήρα της. Μεγαλώνοντας συνειδητοποιώ λέω “ουάου, μαγκιά”. Ο μπαμπάς μου ήταν ο πρώτος μαύρος που αντίκρισε η γιαγιά μου», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη η Μαρίνα Σάττι.

«Μεγαλώνοντας και κοιτάζοντας πρόσφατα φωτογραφίες, είδα κάποιες εικόνες που δικαιολογούν πολλά πράγματα στη συνέχεια της ζωής μου. Όπως οι εικόνες από το Σουδάν, με την οικογένεια, με τις θείες, μία μίξη πολύ έντονη. Εγώ πήγαινα τα καλοκαίρια στο Σουδάν. Η οικογένεια εκεί με δέχτηκε ακόμα πιο θερμά από όσο δέχτηκαν εκείνον στην Ελλάδα. Η κουλτούρα του Σουδάν ήταν η κανονικότητά μου. Ας πούμε πως εκεί ερχόμαστε από μια χώρα που είμαστε κάπως πιο μπροστά σε κάποια πράγματα. Επίσης, ήταν η οικογένεια «του άντρα στο Σουδάν». Η γιαγιά μου και η θεία μου είχαν δυο χαρακιές στο μάγουλο, κάτι που το κάνουν στις φυλές εκεί για να δείχνουν από που είναι και που ανήκουν», είχε αναφέρει.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctj7qw9v3dy1)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ