Ελλαδα

«Κολλημένος» ο Κηφισός και η Λεωφόρος Αθηνών - Χαμηλές ταχύτητες στην Αττική οδό

Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κηφισός με μποτιλιάρισμα
Κηφισός με μποτιλιάρισμα © Eurokinissi

Κίνηση: «Κολλημένος» ο Κηφισός και η Λεωφόρος Αθηνών - Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρου Κηφισού από την Ιερά οδό μέχρι και τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ομοίως στην κάθοδο από τη Γέφυρα Λυκόβρυσης έως την Ορφέως.

Χαμηλές ταχύτητες στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών και της Λεωφόρου Σχιστού προς Σκαραμαγκά. Δυσκολίες και στην είσοδο στο ύψος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και της οδού Μαρκόνι.
Μποτιλιάρισμα στην Αχιλλέως προς την πλατεία Καραϊσκάκη όπως και στην Αγίου Κωνσταντίνου αλλά και την Καρόλου.

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο της Λεωφόρου Φυλής μέχρι και την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι) και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού και το ύψος της Αγίας Παρασκευής αλλά και την Παλλήνη έως την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας

Δύσκολη η Λεωφόρος Κηφισίας και στα δύο ρεύματα ανά τμήματα και κυρίως στο ύψος της Κατεχάκη. Δύσκολη και η Μεσογείων και στα δύο ρεύματα κατά μήκος του Χολαργού.

Δύσκολη η άνοδος της Λεωφόρου Συγγρού από το ύψος του άλσους Νέας Σμύρνης μέχρι και την Καλλιρρόης. Προβλήματα επίσης στην Αρδηττού /Βασιλέως Κωνσταντίνου και στα δύο ρεύματα.

Προβλήματα στην Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Δάφνης, στην Βάρης- Κορωπίου από τα Βλάχικα μέχρι την στροφή για το Κίτσι.

Προβλήματα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι τον Φλοίσβο και από τη συμβολή της με την Λεωφόρο Κηφισού έως την πλατεία Ιπποδαμείας.

Δυσκολίες στο ρεύμα προς Γλυφάδα από το πάρκο Φλοίσβου μέχρι την Πικροδάφνη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ