Ελλαδα

Ξανθόπουλος: «Περνάει πολύ δύσκολα τώρα» λέει η μητέρα του μετά το θανατηφόρο τροχαίο που ενεπλάκη

Από τι εξαρτάται η απαγγελία κατηγοριών στον τραγουδιστή

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Από τι εξαρτάται η απαγγελία κατηγοριών στον Γιάννη Ξανθόπουλο
Από τι εξαρτάται η απαγγελία κατηγοριών στον Γιάννη Ξανθόπουλο © Instagram

Ξανθόπουλος - θανατηφόρο: Πώς συνέβη το τροχαίο - «Περνάει πολύ δύσκολα τώρα» λέει η μητέρα του

Μην μπορώντας να πιστέψουν τι έχει συμβεί, φίλοι του 19χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (12.03) στο Μενίδι και στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος, αφήνουν ένα λουλούδι στον τόπου του δυστυχήματος.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czsfb75bv08x)

Ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου μίλησε το πρωί της Τετάρτης (13.03) στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο νεαρός τραγουδιστής και πώς έμαθε για το τροχαίο που ενεπλάκη ο γιος του.

«Ο μικρός είναι καλά, δόξα τω Θεώ, σώθηκε. Καλά είναι. Αύριο μπορεί να έρθει σπίτι. Τα παιδιά είναι όλα εκεί, και η γυναίκα μου. Δεν φταίει και σε τίποτα, δεν φταίει, αφού τον βρήκαν. Δεν ξέρω ακόμα τίποτα για τον άλλο που παραβίασε το STOP. Το έμαθα από το πρωί… Εδώ κλάματα, τρελάθηκα».

«Το έμαθα από τον γιο μου τον μεγάλο. Ήταν να πάει για δουλειά στις 07:15 και έφυγε 05:30 και δεν είπε τίποτα. Μετά τον πήρα να τον ρωτήσω γιατί τόσο νωρίς και άρχισε τα κλάματα, μου είπε ότι ήταν στο νοσοκομείο γιατί ο Γιαννάκης τράκαρε. Πήγαμε μετά στο νοσοκομείο με τη γυναίκα μου και αυτή δεν ήξερε» ανέφερε.

Τέλος, ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου είπε: «Ο Γιαννάκης είναι σοκαρισμένος για το παιδί που σκοτώθηκε. Δόξα τω Θεώ ο γιος μου είναι καλά αλλά δεν μου τα λένε όλα. Θα έρθουν στο σπίτι και θα μου τα πούνε. Ο Γιάννης είναι πολύ ευαίσθητος με αυτό που έπαθε… άστο. Ο άλλος που βγήκε από το STOP αυτός έφταιγε. Πολύ λυπάμαι για το παιδί, από το πρωί κλαίω» ειπε και ξέσπασε σε κλάματα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czsh49f0z9vl)

Αδερφός Γιάννη Ξανθόπουλου: «Περνάει πολύ δύσκολα»

Ο αδερφός του τραγουδιστή σε δηλώσεις του το πρωί της Τετάρτης (13.3) περιέγραψε την κατάσταση της υγείας του, ενώ τόνισε πως «δεν φταίει ο Γιάννης για το τροχαίο, του κόψανε τον δρόμο».

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Νοσηλεύεται είναι μέσα, αναμένουμε. Περιμένουμε να μας πουν οι γιατροί τι γίνεται. Έχει ακόμη τις ζαλάδες, πονάνε και τα πόδια του, Περνάει πολύ δύσκολα τώρα, είμαστε και εμείς χάλια. Εμένα με πήρε κάποιος άλλος τηλέφωνο, όχι ο αδερφός μου. Πήγα εκεί και τον βρήκα ξαπλωμένο κάτω».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czsh6gq2haq1)

Μητέρα Ξανθόπουλου: «Τον παρακολουθεί ψυχολόγος, βρίσκεται σε σοκ»

Η μητέρα του τραγουδιστή αποκάλυψε στο «Πάμε Δανάη» πως ο Γιάννης Ξανθόπουλος παρακολουθείται από ψυχολόγο, καθώς βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά το θανατηφόρο τροχαίο.

«Είναι στο νοσοκομείο. Όταν γίνεται αυτό το πράγμα, πώς να είναι; Πως να είναι ένα νέο παιδί, που αυτό το πράγμα δεν ξέρουν πως έγινε; Είναι και ζωντανός. Μίλησε και με τον ψυχολόγο. Πως να είναι… Δεν είναι εύκολο».

«Χαίρομαι για τον γιο μου που είναι ζωντανός, αλλά λυπάμαι και για τους άλλους. Στο αυτοκίνητο ήταν μόνος του», είπε η μητέρα του τραγουδιστή.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czsh58kf1k8h)

«Το κυρίαρχο ερώτημα είναι αν ο τραγουδιστής οδηγούσε συνετά»

«Η κύρια αιτία και ευθύνη είναι αυτού που παραβίασε το Stop. Δευτερευόντως του Γιάννη και θα διερευνηθεί η ταχύτητα του Γιάννη. Το κυρίαρχος είναι ο πρωτογενής αποφευφκτικός ελιγμός του τραγουδιστή. Το κυρίαρχο ερώτημα που θα τεθεί είναι αν ο τραγουδιστής οδηγούσε συνετά. Δηλαδή μέσα στην πόλη θα πας με 50 χιλιόμετρα.

Από την εμπειρία μου σας λέω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεθεί το όχημα που εμπλέκεται» ανέφερε ο Παναγιώτης Μαδιάς.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czsh8g4kd4pt)

Μπαλάσκας: Αν η ταχύτητα του τραγουδιστή ήταν πάνω από το όριο είναι κακούργημα

Ο Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε ότι «δεν πέδησε ο τραγουδιστής, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε τη μηχανή. Αυτά είναι η βάση της πρώτης αυτοψίας της Αστυνομίας. Το άπαν είναι η ταχύτητα, αν ήταν πάνω από το όριο είναι κακούργημα και ο κύριος τραγουδιστής θα κατηγορηθεί για κακουργηματική πράξη. Δεν υπήρξε επαφή με άλλο όχημα που παραβίασε το Stop για να δικαιολογείται η εκτροπή».

Μάλιστα όπως είπε, το τζιπ του τραγουδιστή ήταν σύγχρονο και αν είχε χαμηλή ταχύτατα θα είχε κόψει και ίσως να μην ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση.

«So what?» ήταν η ρήση του για το αν βρεθεί ή όχι αυτός που παραβίασε το Stop.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czshcs78q341)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ