Ελλαδα

Τροχαίο Ξανθόπουλου: «Έφαγε σχεδόν δύο ζωές» λέει ο πατέρας του νεκρού για τον τραγουδιστή

Θα κινηθεί νομικά η οικογένεια - Τα νέα στοιχεία για το δυστύχημα

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τροχαίο Ξανθόπουλου: Θα κινηθεί νομικά ο πατέρας νεκρού
Τροχαίο Ξανθόπουλου: Θα κινηθεί νομικά ο πατέρας του νεκρού © Facebook

Τροχαίο Ξανθόπουλου: Θα κινηθεί νομικά ο πατέρας του νεκρού - Τα νέα στοιχεία για το δυστύχημα στο Μενίδι

Σήμερα είναι η ημέρα της κηδείας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα στο Μενίδι, με την εμπλοκή του τραγουδιστή Γιάννη Ξανθόπουλου.

Ο πατέρας του θύματος ενημέρωσε πως η οικογένεια θα κινηθεί νομικά και επέρριψε ευθείες ευθύνες στον Γιάννη Ξανθόπουλο, παρότι ο ίδιος ισχυρίζεται ότι αναγκάστηκε να μπει στο αντίθετο ρεύμα για να μπορέσει να αποφύγει άλλο όχημα που παραβίασε stop.

Μιλώντας για τον γιο του ο πατέρας του νεκρού έκανε λόγο για ένα «καλό παιδί, τίμιο, ευγενικό» και έναν «αξιοπρεπή άνθρωπο, να πηγαίνει στη δουλειά του να φέρει το μεροκάματο».

Την ημέρα που σκοτώθηκε «στη δουλειά πήγαινε, έχασε τη δουλειά του τσάμπα εξαιτίας ενός... ο κόσμος ξέρει, γιατί έχει δει τις κάμερες» είπε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cztc114g9oip)

Πώς έμαθε για το δυστύχημα η οικογένεια του νεκρού στο Μενίδι

Η οικογένεια ειδοποιήθηκε για το τροχαίο από τους γονείς του δεύτερου 19χρονου που τραυματίστηκε, ανέφερε ο πατέρας.

Ο ίδιος ζήτησε να φανεί «από τη μεριά του άλλου (σ.σ. του τραγουδιστή) αν θα βγάλετε κάποιο φως». Επεσήμανε πως «έτρεχε». «Πώς έφυγε από τον δρόμο και έπεσε πάνω στα παιδιά και έφαγε σχεδόν δύο ζωές, αυτά να βρείτε» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, ενημέρωσε πως η οικογένεια θα κινηθεί νομικά για την απόδοση ευθυνών. «Σκότωσαν ένα παιδί και θα το αφήσουμε έτσι;».Τέλος, σε τοποθέτησή του στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του 19χρονου κατήγγειλε πως ο Γιάννης Ξανθόπουλος «φταίει, παραφταίει».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cztbdfnumma9)

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο που ενεπλάκη ο Ξανθόπουλος

Στο μεταξύ  νέο βίντεο από το θανατηφόρο τροχαίο, στο οποίο ενεπλάκη ο νεαρός τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος τα ξημερώματα της Τρίτης 12 Μαρτίου στις Αχαρνές, είδε το φως της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται ένα γκρι όχημα βγήκε ξαφνικά από οδό κάθετη στη Δεκελείας. Λίγο αργότερα εμφανίστηκε το αυτοκίνητο του τραγουδιστή Γιάννη Ξανθόπουλου. Ο τραγουδιστής προσπέρασε το γκρι όχημα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα.
Από το αντίθετο ρεύμα ήρθε το λευκό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο 19χρονοι. Από τον ελιγμό του τραγουδιστή, δε κατάφερε να τους αποφύγει και τα δύο αμάξια συγκρούστηκαν.

Αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος έσπευσε και να βοηθήσει δήλωσε πως «άκουσα το θόρυβο και κινήθηκα προς το συμβάν. Προσπάθησα να βοηθήσω τα παιδιά. Είδα τον τραγουδιστή να έχει συρθεί μόνος του έξω από το αυτοκίνητο. Τα πρώτα λόγια που μου είπε ήταν «κάποιος μου έκλεισε τον δρόμο, δεν ξέρω τι έγινε».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cztbtan0yi8h)

Γιάννης Ξανθόπουλος έχει πάθει μεγάλο σοκ, λέει ο πατέρας του

Ο αερόσακος ήταν αυτός που έσωσε όπως είπε ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου, τον τραγουδιστή ενώ δήλωσε πως βρίκσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cztbms28ftp5)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ