Ελλαδα

Ενεπλάκη σε τροχαίο ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος - Νεκρός ο 19χρονος επιβάτης του άλλου ΙΧ

Ένα τρίτο όχημα παραβίασε stop και προκάλεσε το μοιραίο δυστύχημα

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ενεπλάκη σε τροχαίο ο Γιάννης Ξανθόπουλος - Νεκρός ο 19χρονος επιβάτης του άλλου αυτοκινήτου
Ενεπλάκη σε τροχαίο ο Γιάννης Ξανθόπουλος - Νεκρός ο 19χρονος επιβάτης του άλλου αυτοκινήτου © NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Γιάννης Ξανθόπουλος: Ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο - Ένα τρίτο όχημα παραβίασε stop και δημιούργησε το μοιραίο δυστύχημα

Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος επί της οδού Δεκελείας στο Μενίδι. Αποτελέσμα της μοιραίας σύγκρουσης ήταν να χάσει τη ζωή του ένας 19χρονος που επέβαινε σε άλλο αυτοκίνητο ενώ τόσο ο συνεπιβάτης του αλλά και ο τραγουδιστής βρίσκονται στο «ΚΑΤ».

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Tlive, όλα συνέβησαν όταν το τζιπ του τραγουδιστή, το οποίο στο βίντεο, φαίνεται να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα, εξετράπη αριστερά της πορείας του και προσέκρουσε μετωπικά με άλλο όχημα επί της οδού Δεκελείας στο Μενίδι. Ο τραγουδιστής φέρεται να έκανε τον συγκεκριμένο ελιγμό προκειμένου να αποφύγει ένα τρίτο όχημα που παραβίασε stop.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czrsqtk5n42p)

«Βγήκε ένα αυτοκίνητο από στοπ. Ο Γιάννης προσπάθησε να το αποφύγει. Λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, έχασε τον έλεγχο του δικού του οχήματος, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε άλλο διερχόμενο αμάξι στο οποίο ήταν δύο επιβαίνοντες. Ο ένας κατέληξε. Είμαστε πολύ άσχημα όλοι» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του τραγουδιστή ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Σφοδρή η σύγκρουση

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή ο 19χρονος συνοδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου να χάσει τη ζωή του. Οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων, δηλαδή ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος και ο 19χρονος του δεύτερου αυτοκινήτου τραυματίστηκαν ελαφρά.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czrt0u9u7ccx)

Και οι δύο οδηγοί των οχημάτων συνελήφθησαν και στην συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ πήραν αίμα και από τους δύο για να εντοπίσουν αν έχουν ποσότητα αλκοόλ στο αίμα τους. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κανείς από τους επιβαίνοντες δε φορούσε ζώνη.

Το τρίτο όχημα που παραβίασε το Stop

Από το περιβάλλον του τραγουδιστή σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ τονίζουν πως το δυστύχημα συνέβη όταν τρίτο αμάξι παραβίασε πινακίδα Stop. Ο οδηγός του αυτοκινήτου που παραβίασε το Stop, πετάχτηκε μπροστά στον τραγουδιστή που αναγκάστηκε να κάνει ελιγμό, δεν έχει εντοπιστεί. Μαζί του ήταν και μια γυναίκα συνοδηγός.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czrta9q1n8v5)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ