Ελλαδα

Κολωνός: Η εισαγγελέας ζήτησε την απαλλαγή Μίχου για βιασμό της 12χρονης

Πρότεινε την ενοχή του για 4 από τα 7 αδικήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο παιδοβιαστής της 12χρονης στον Κολωνό, Ηλίας Μίχος
© Facebook

Κολωνός - Ηλίας Μίχος: Η πρόταση της εισαγγελέως - Για ποια αδικήματα ζητά ενοχή, για ποια απαλλαγή

Την πρότασή του κατέθεσε σήμερα (13.3) η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό. Ο εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή του Ηλίας Μίχου για τέσσερα από τα επτά αδικήματα για τα οποία κατηγορείται στην υπόθεση του Κολωνού, αλλά και την αθώωση για τις πράξεις του βιασμού.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czskkbuzndt5)

Κολωνός: Η πρόταση της εισαγγελέως για τον Ηλία Μίχο

Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας ζήτησε την αθώωση του βασικού κατηγορούμενου Ηλία Μίχου για βιασμό λόγω αμφιβολιών, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού και με αποκόμιση πορνικών εσόδων.

Αντίθετα, η εισαγγελέας ζήτησε να κριθεί ένοχος για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, οπλοκατοχή (για δυο όπλα), κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο χωρίς να έχει συμπληρώσει τα 12 έτη αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία και επιπλέον διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται.

Η αγόρευση της εισαγγελέως συνεχίζεται και για τους υπόλοιπους 25 κατηγορούμενους.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czsken9cfkhl)

Κολωνός: Ενοχή της μητέρας της 12χρονης για όλες τις κατηγορίες ζήτησε η εισαγγελέας

Ενοχή για όλες τις κατηγορίες που της αποδίδονται ζήτησε η εισαγγελέας να κριθεί η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς η δίκη διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών η εισαγγελική λειτουργός ζήτησε την καταδίκη της κατηγορούμενης για τα αδικήματα:

  • Της διακεκριμένης περίπτωσης πορνογραφίας
  • Της διακεκριμένης περίπτωσης μαστροπείας με την επιβαρυντική περίσταση ότι η ίδια είναι πρόσωπο που έχει την επιμέλεια και τη φροντίδα της ανήλικης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ως προς τη μαστροπεία, κατά την εισαγγελέα το αδίκημα φέρει τη μορφή εξώθησης και διευκόλυνσης μέσω αφόρητων πιέσεων, συναισθηματικού εκβιασμού και προτροπών προς την ανήλικη κόρη της να εκδίδεται για να της φέρνει λεφτά, αλλά και μέσω πληροφοριακών συστημάτων με τη μορφή αφόρητων πιεσεων και προτροπών να παράγει η ανήλικη βίντεο και φωτογραφίες ώστε να της φερνει χρήματα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ