Ελλαδα

Καθυστερήσεις σε Κηφισό, Λεωφόρο Αθηνών και Βάρης Κορωπίου

Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτοκίνητα «κολλημένα» στην κίνηση στο κέντρο της Αθήνας
Η κίνηση αυτήν την ώρα στην Αθήνα © EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Κίνηση: Δευτέρα με δυσκολίες στους δρόμους - Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την οδό Ορφέως μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ομοίως στην κάθοδο από τη γέφυρα Λυκόβρυσης έως την Πέτρου Ράλλη.

Μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Παλατάκι μέχρι την Γέφυρα Ασπροπύργου λόγω εργασιών και στη Λεωφόρο Σχιστού προς τον Σκαραμαγκά.

Καθυστέρησεις στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου έως τον Φλοίσβο και στο ρεύμα προς Γλυφάδα στο ύψος της Αγίας Σκέπης.

Δύσκολη η Βάρης Κορωπίου από τη Βάρη προς τα Βλάχικα.

Χαμηλές ταχύτητες στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισίας από την Κατεχάκη έως τα Σίδερα Χαλανδρίου και στην κάθοδο από το ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και της Κατεχάκη.

Μποτιλιάρισμα στη Μεσογείων στο ύψος της πλατείας Αγίας Παρασκευής και στα δύο ρεύματα

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο της Λεωφόρου Δημοκρατίας έως την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι). Ομοίως και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος της Αγίας Παρασκευής έως την Περιφερειακή Υμηττού και από την Ανθούσα έως τον κόμβο της Λ.Κηφισίας.

Δυσκολίες στην Ηλιουπόλεως προς Αθήνα, στην Αρδηττού,/Βασιλέως Κωνσταντίνου και την Λεωφόρο Αμαλίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ