Ελλαδα

Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι για το «Zari» και το μήνυμα της μητέρας της

«Τα τα τα έχω κολλήσει! Το λατρεύω» είπε για το τραγούδι της κόρης της

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι για το «Zari»
Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι για το «Zari» © Instagram/ marina_satti

Eurovision 2024: Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι για το «Zari» - Το μήνυμα της μητέρας της

Η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 68o διαγωνισμό της Εurovision, με το τραγούδι «Zari», το οποίο παρουσιάστηκε χθες Πέμπτη (7.03) για πρώτη φορά από την ΕΡΤ.

Μερικές ώρες μετά την πρώτη προβολή του, το τραγούδι προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πολλούς να δηλώνουν ενθουσιασμένοι και άλλους να κάνουν πιο αρνητικά σχόλια.

Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι 

Η Μαρίνα Σάττι στην πρώτη της ανάρτηση μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού, επέλεξε να μην ασχοληθεί με τις αρνητικές αντιδράσεις αλλά δημοσίευσε το αγαπημένο της θετικό σχόλιο, που δεν ήταν άλλο από το μήνυμα της μητέρας της που ήρθε στο κινητό της.

Στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram η Μαρίνα Σάττι έγραψε: «Γεια 100Κ followers! Ευχαριστώ πολύ και υπόσχομαι/δεσμεύομαι δημοσίως (κι έχω κοινωνική ευθύνη απέναντι σας) να κάνω serve από δω και πέρα χωρίς φόβο και πάθος».

Μεταξύ των φωτογραφιών που ανέβασε η τραγουδίστρια, ανήρτησε και τα τρυφερά μηνύματα της μητέρας της που δήλωσε ενθουσιασμένη για το «Zari».

Συγκεκριμένα, η μητέρα της Μαρίνας Σάττι έγραψε: «Καλή επιτυχία παιδί μου! Εύχομαι το τραγούδι σου να αρέσει κι εσύ να είσαι χαρούμενη και να δικαιωθούν οι κόποι σου!!».

«Μπράβο Μαρίνα μου! Κάτι πολύ διαφορετικό!! Μου αρέσει πολύ» έγραψε αργότερα, όταν είδε το βίντεο κλιπ της κόρης της για να προσθέσει σήμερα το πρωί: «Τα τα τα έχω κολλήσει! Το λατρεύω. Μπράβο αστέρι μου!!».

Ας ακούσουμε για μία ακόμη φορά το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2024:

Marina Satti - ZARI | Greece 🇬🇷 | Official Music Video | Eurovision 2024

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ