Ελλαδα

Πήλιο: 60χρονη καρκινοπαθής καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό της από τους σπιτονοικοκύρηδές της

Υποστηρίζει ότι την έσυραν έξω από το σπίτι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό
(φωτογραφία αρχείου) © ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Πήλιο: Καταγγελία για ξυλοδαρμό καρκινοπαθούς - Υποστηρίζει ότι την έσυραν έξω από το σπίτι

Μία 60χρονη καρκινοπαθής κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού που νοικιάζει στο Νότιο Πήλιο.

Πήλιο: Καταγγελία για ξυλοδαρμό καρκινοπαθούς

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η 60χρονη πρώην δασκάλα χορού έλαβε πριν μήνες από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού της την γνωστοποίηση της απόφασή τους ότι θα πρέπει να φύγει από το σπίτι. Οι διανέξεις μεταξύ τους ήταν συνεχείς, ιδιαίτερα το τελευταίο δίμηνο, με αποκορύφωμα προχθές, που – όπως καταγγέλλει – μητέρα και γιος πήγαν στο σπίτι και άρχισαν να την τραβούν από τα μαλλιά και να τη σέρνουν προκειμένου να βγει έξω. Η ίδια κάλεσε την Αστυνομία και προέβη σε σχετική καταγγελία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λόγος που οι σχέσεις με τους σπιτονοικοκύρηδές της έφτασαν σε αυτό το σημείο, ήταν το γεγονός ότι προχώρησε σε κάποιες μετατροπές του σπιτιού που νοίκιαζε, καθώς -όπως υποστηρίζει η ίδια- έχρηζε επισκευών. Οι ιδιοκτήτες ωστόσο, δεν ενέκριναν την πρωτοβουλία της αυτή και της έδωσαν τελεσίγραφο να εγκαταλείψει την οικία.

Η 60χρονη μεταφέρθηκε συνοδεία γειτόνων της στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής από όπου έλαβε σχετική γνωμάτευση για την κατάσταση της υγείας της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ