Ελλαδα

Σοφία Νικολάου: Έβαλαν χειροβομβίδα 20 μέτρα από το σπίτι της - «Δε σας φοβάμαι» απαντά

Η απόπειρα αποδόθηκε στους συλληφθέντες της οργάνωσης «Σύμπραξη Εκδίκησης»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σοφία Νικολάου: Χειροβομβίδα κοντά στο σπίτι της
Σοφία Νικολάου: Χειροβομβίδα κοντά στο σπίτι της © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Σοφία Νικολάου: Τοποθέτησαν χειροβομβίδα κοντά στο σπίτι της - «Δε σας φοβάμαι» απαντά

Μετά την αποκάλυψη ότι στους προφυλακισθέντες για την υπόθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης «Σύμπραξης Εκδίκησης» αποδίδεται και η απόπειρα εις βάρος της Σοφίας Νικολάου, η πρώην γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής έδωσε τη δική της απάντηση μέσω ανάρτησής της.

Όπως έχει γίνει γνωστό, τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης φέρονται ότι στις 27 Δεκεμβρίου έστειλαν τη βόμβα σε λάθος σημείο, καθώς εντοπίστηκε από πολίτη στο Παλαιό Ψυχικό. Η βόμβα ήταν τοποθετημένη σε λάθος διεύθυνση, που σύμφωνα με την πρώην ΓΓ βρίσκεται 20 μέτρα από το σπίτι της.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czkpreoa4k7d)

Η απάντηση της Σοφίας Νικολάου στη «Σύμπραξης Εκδίκησης»

«Δεν σας φοβάμαι» διαμήνυσε η κυρία Νικολάου, σε ανάρτησή της στο Facebook.

«Δεν σας φοβάμαι. Αυτή είναι η απάντησή μου σε όλους τους τρομοκράτες οι οποίοι έχουν προσπαθήσει κατά καιρούς να κάμψουν την αποφασιστικότητά μου απέναντι στο κοινό έγκλημα και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της θητείας μου στην Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής στην προηγούμενη κυβερνητική περίοδο», αναφέρει η κυρία Νικολάου.

«Τελευταίο κρούσμα η λανθασμένη τοποθέτηση μίας χειροβομβίδας είκοσι μέτρα μακριά από το σπίτι μου, από ανθρώπους που εξακολουθούν να με “θυμούνται”, προφανώς διότι πολύ απλά έκανα σωστά τη δουλειά μου», τονίζει.

Η κυρία Νικολάου αναφέρει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται επίθεση. «Έχουν προηγηθεί δύο ρίψεις φέιγ βολάν έξω από το δικηγορικό μου γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και η δημιουργία γκράφιτι σε τοίχο της οδού Πανεπιστημίου, που με χαρακτήριζαν δολοφόνο κρατουμένων, επειδή δεν είχα κάνει πίσω στους εκβιασμούς του αρχιδολοφόνου της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα», σημειώνει.

Η ανάρτηση της Σοφίας Νικολάου

Δεν σας φοβάμαι. Αυτή είναι η απάντησή μου σε όλους τους τρομοκράτες οι οποίοι έχουν προσπαθήσει κατα καιρούς να κάμψουν...

Posted by Σοφία Νικολάου on Sunday, March 3, 2024

Αναλυτικά η ανάρτηση της Σοφίας Νικολάου

Δεν σας φοβάμαι. Αυτή είναι η απάντησή μου σε όλους τους τρομοκράτες οι οποίοι έχουν προσπαθήσει κατά καιρούς να κάμψουν την αποφασιστικότητά μου απέναντι στο κοινό έγκλημα και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της θητείας μου στην Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής στην προηγούμενη κυβερνητική περίοδο.

Τελευταίο κρούσμα η λανθασμένη τοποθέτηση μίας χειροβομβίδας είκοσι μέτρα μακριά από το σπίτι μου, από ανθρώπους που εξακολουθούν να με «θυμούνται», προφανώς διότι πολύ απλά έκανα σωστά τη δουλειά μου.

Η νέα τρομοκρατική αυτή επίθεση προς το πρόσωπό μου δεν είναι η πρώτη. Έχουν προηγηθεί δύο ρίψεις φέιγ βολάν έξω από το δικηγορικό μου γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και η δημιουργία γκράφιτι σε τοίχο της οδού Πανεπιστημίου, που με χαρακτήριζαν δολοφόνο κρατουμένων, επειδή δεν είχα κάνει πίσω στους εκβιασμούς του αρχιδολοφόνου της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ούτε τότε φοβήθηκα, όπως επίσης δεν φοβήθηκα όταν θέλοντας να πετύχει την εκλογική μου εξόντωση και μόνο, πολιτικός μου αντίπαλος «κάρφωσε» στο Ίντερνετ την διεύθυνση του σπιτιού μου -εκεί όπου κοιμίζω τα τρία μωρά παιδιά μου- διευκολύνοντας έτσι τους τρομοκράτες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ