Ελλαδα

Πομάσκι: Αφιερώνω το χρυσό του Τεντόγλου στις οικογένειες που έχασαν τα παιδιά τους στα Τέμπη

«Η οικογένεια του στίβου χαμογελάει αλλά υπάρχουν οικογένειες που κλαίνε τα παιδιά τους» αναφέρει ο προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πομάσκι: Αφιερώνω το μετάλλιο του Τεντόγλου στις οικογένειες που έχασαν τα παιδιά τους στα Τέμπη
Πομάσκι: Αφιερώνω το μετάλλιο του Τεντόγλου στις οικογένειες που έχασαν τα παιδιά τους στα Τέμπη © (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Τεντόγλου - Τέμπη: Η αφιέρωση του Πομάσκι - «Η οικογένεια του στίβου χαμογελάει αλλά υπάρχουν οικογένειες που κλαίνε τα παιδιά τους» αναφέρει ο προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου

Ο προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου, Γιώργος Πομάσκι με μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόνισε πως αφιερώνει το μετάλλιο του αθλητή του στις οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών.

Ο ίδιος ευχαρίστησε για ακόμη μια φορά τον Έλληνα αθλητή για τη σπουδαία διάκριση στο παγκόσμιο κλειστού στίβου αλλά αφιέρωσε το μετάλλιο στις «οικογένειες που κλάινε για τα παιδιά τους που έχασαν στα Τέμπη».

Η ανάρτηση του Γιώργου Πομάσκι

«Σε ευχαριστώ Μίλτο Τεντόγλου
Ευχαριστώ και τις ομάδες που μας υποστηρίζουν!
Η οικογένεια του στίβου χαμογελάει με το χρυσό μετάλλιο! Υπάρχουν όμως οικογένειες που κλαίνε για τα παιδιά τους που τα έχασαν στα Τέμπη. Το αφιερώνω.»

Τεντόγλου: Αν περάσει η αλλαγή, θα σταματήσω το μήκος

Ο Μίλτος Τεντόγλου μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου σχολίασε τον αγώνα του αλλά και την αλλαγή που σχεδιάζει η παγκόσμια ομοσπονδία με την αφαίρεση της βαλβίδας. Κι εκεί έσκασε η «βόμβα».

Πιο συγκεκριμένα, με δήλωση του στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ υποστήριξε πως αν περάσει η αλλαγή στη βαλβίδα τότε θα σταματήσει το μήκος και θα ασχοληθεί με το τριπλούν. Η WA θέλει να δοκιμάσει πειραματικά την κατάργηση της βαλβίδας (η ταινία που πατούν οι αθλητές πριν κάνουν το άλμα) και τη δημιουργία μιας ζώνης απογείωσης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίλτος Τεντόγλου:

«Δεν με ενδιέφερε η νίκη, αλλά η επίδοση κι αυτή δεν βγήκε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αγωνιστήκαμε το πρωί. Χθες, για παράδειγμα δεν υπήρχε στο πρόγραμμα κανένα οριζόντιο άλμα.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλουν να μετρούν τα άλματα από το σημείο που πηδάμε. Έτσι το αγώνισμα χάνει τη δυσκολία του. Όλοι μπορούν να πηδήξουν απλά μήκος, αλλά η προσέγγιση και το πάτημα είναι το δύσκολο κομμάτι και αυτό θέλουν να τον αφαιρέσουν.

Αν περάσει αυτή η αλλαγή, θα σταματήσω το μήκος και θα κάνω τριπλούν».

Η παρέμβαση του Καρλ Λιούις

Οι δηλώσεις του Γρεβενιώτη μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου, έκαναν το γύρο του κόσμου. Με τον ίδιο τον μύθο του στίβου να παρεμβαίνει.

Ο λόγος για τον Καρλ Λιούις. Ο θρύλος του κλασικού αθλητισμού που συμμετείχε και στο μήκος, ανέβασε στα social media δηλώσεις του Τεντόγλου όπου μιλά για τις σκέψεις του αναφορικά με τις αλλαγές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στο μήκος.

Εξέφρασε την άποψη πως οι αθλητές πρέπει να ενημερώνονται και να έχουν γνώμη στις αλλαγές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ