Ελλαδα

Τελέστηκε ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού στη Νέα Σμύρνη

Ο Σταύρος και ο Δημήτρης έχουν 3 παιδιά και 20 χρόνια κοινής πορείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τελέστηκε ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού στη Νέα Σμύρνη
Με αστυνομική παρουσία τελέστηκε ο πρώτος γάμος ομοφύλων στη Νέα Σμύρνη © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Γάμος ομόφυλων: Το πρώτο ζευγάρι που ενώθηκε μετα δεσμά του γάμου στη Νέα Σμύρνη - Ποιοι είναι οι δύο ομόφυλοι που παντρεύτηκαν

Μετά από 20 χρόνια σχέσης ο Σταύρος Γαβριλιάδης και ο Δημήτριος Ελευσινιώτης έγιναν το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι στην Ελλάδα που παντρεύτηκαν στο δημαρχείο Νέας Σμύρνης. 

Ο γάμος έγινε χθες, Σάββατο (2.03) στις 12 το μεσημέρι σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Το ζευγάρι έχει αγοράσει σπίτι από κοινού και έχει τρία παιδιά.

Σε δηλώσεις του στο Bloomberg, ο Σταύρος Γαβριλιάδης είχε δηλώσει ότι ο νέος νόμος λύνει πολλά από τα προβλήματα της οικογένειάς του, ενώ μετά τον γάμο, θα υιοθετήσει επίσημα τα δίδυμα παιδιά του συντρόφου του Δημήτριου.

«Θα γίνουμε επιτέλους μία οικογένεια με δύο επίθετα.Τα κοστούμια και οι βέρες είναι ήδη έτοιμα. Ίσως είμαστε εμείς το πρώτο ζευγάρι που θα παντρευτεί», είχε πει.

Η αγγελία του γάμου του ομόφυλου ζευγαριού

Ο Δημήτριος Ελευσινιώτης του Σπυρίδωνα και της Άννας, το γένος Βυλλιώτη που γεννήθηκε στη Σαλαμίνα Αττικής και κατοικεί στη Νέα Σμύρνη Αττικής και ο Σταύρος Γαβριηλίδης του Χρήστου και της Ευγενίας, το γένος Δρόσου, που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στη Νέα Σμύρνη, θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στη Νέα Σμύρνη Αττικής.

Η πρώτη αγγελία γάμου ομόφυλου ζευγαριού στη Νέα Σμύρνη
Η πρώτη αγγελία γάμου ομόφυλου ζευγαριού στη Νέα Σμύρνη © Tα Νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ