Ελλαδα

Εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης για το νεκρό έμβρυο - Ξεκινάει η λήψη καταθέσεων από εγκυμονούσες

Τα νέα στοιχεία και τα συμπεράσματα των αστυνομικών από τις έρευνες στην περιοχή

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έμβρυο - Εξάρχεια: Τα νέα στοιχεία της υπόθεσης
Έμβρυο - Εξάρχεια: Τα νέα στοιχεία της υπόθεσης © (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Έμβρυο - Εξάρχεια: Τα νέα στοιχεία της υπόθεσης - Τα νέα στοίχεια και τα συμπεράσματα των αστυνομικών από τις έρευνες στην περιοχή 

Σε λίγη ώρα αναμένεται να ξεκινήσει η ιατροδικαστική εξέταση στο έμβρυο το οποίο εντοπίστηκε αργά χθες το απόγευμα σε αποχέτευση στην οδό Σόλωνος στα Εξάρχεια.

Πρόκειται για έμβρυο ηλικίας περίπου 3 έως 5 μηνών το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις απέβαλε σε τουαλέτα η έγκυος μητέρα του.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czfovumyrzu1)

Οι συνθήκες θανάτου του εμβρύου θα διερευνηθούν από την ιατροδικαστή η οποία έχει αναλάβει την διενέργεια της εξέτασης προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τα αναπάντητα ερωτήματα των αστυνομικών.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί της ασφάλειας θα ξεκινήσουν από σήμερα τη λήψη καταθέσεων από εγκυμονούσες οι οποίες είχαν πρόγραμματισμένο ραντεβού ή εγκύους που εμφανίστηκαν ξαφνικά τόσο σε εγκαταστάσεις των "Γιατρών χωρίς Σύνορα" όσο και σε διπλανή δομή αρωγής.

Τα πρώτα συμπεράσματα από τις έρευνες στα Εξάρχεια

Οι αστυνομικοί θεωρούν πώς η έγκυος γυναίκα επισκέφτηκε ένα από τα δύο γειτονικά κτίρια που βρίσκονται επί της οδού Σόλωνος 140 και 138.

Υπενθυμίζεται πως το έμβρυο εντόπισε κατά την διάρκεια εργασιών ένας εργαζόμενος απόφρακτικής εταιρείας που κλήθηκε για εργασίες στο σημείο.

Ο ίδιος αν και εντόπισε το μακάβριο εύρημα νωρίς χθες το μεσημέρι, ενημέρωσε αρχικά τον υπεύθυνο της οργάνωσης και αργότερα το απόγευμα κατήγγειλε το συμβάν και στην αστυνομία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ