Ελλαδα

Σήμερα η εξέταση από ιατροδικαστή για το έμβρυο που βρέθηκε σε αποχέτευση τουαλέτας στα Εξάρχεια

Τι εκτιμούν αρχές - Πώς έγινε ο εντοπισμός του

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. με κορδέλα έχει αποκλείσει σημείο στο κέντρο της Αθήνας
(φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Εξάρχεια: Εξέταση από ιατροδικαστή για το έμβρυο - Τι εκτιμούν οι αρχές

Σήμερα, Τρίτη (27.2) το πρωί αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή το έμβρυο που εντοπίστηκε σε αποχέτευση τουαλέτας σε δομή αρωγής στα Εξάρχεια.

Εξάρχεια - Έμβρυο: Σήμερα η εξέταση από τον ιατροδικαστή 

Το μακάβριο εύρημα εντόπισε αρχικά ένας υπάλληλος καθαρισμού σωληνώσεων, ο οποίος είχε κληθεί για εργασίες στην οδός Σόλωνος 140. Ο άνδρας είδε σε φρεάτιο κάτι που παρέπεμπε σε έμβρυο και έντρομος ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη του κτιρίου για το εύρημα του. Ο τελευταίος ενημέρωσε τις αρχές και αμέσως αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έσπευσαν στο σημείο και απέκλεισαν τον χώρο. Μάλιστα, επί ώρες περίμεναν τον ιδιοκτήτη του κτιρίου προκειμένου να έρθει στο σημείο και να τους δώσει πρόσβαση στην εσωτερική αποχέτευση. Αργά το βράδυ, ωστόσο, δύο υπάλληλοι της δομής κατάφεραν και έβγαλαν από την αποχέτευση της τουαλέτας το έμβρυο, το οποίο τοποθέτησαν σε ψυγείο προκειμένου να παραδοθεί σε ιατροδικαστή προς εξέταση.

Τι εκτιμούν οι αρχές για το έμβρυο που βρέθηκε σε αποχέτευση στα Εξάρχεια

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών το έμβρυο φέρεται να απέβαλε και να απέρριψε εντός της τουαλέτας μητέρα, η οποία επισκέφτηκε δομή. Ωστόσο, δεν ενημέρωσε κανέναν για το τι είχε συμβεί και για αυτό το λόγο σήμερα θα κληθούν για κατάθεση οι γυναίκες οι οποίες είχαν κλείσει ραντεβού ή εμφανίστηκαν ξαφνικά στις εγκαταστάσεις της δομής.

Το πρωτοφανές περιστατικό έχει σοκάρει ακόμη και τους πιο έμπειρους αστυνομικούς και στόχος είναι να βρεθεί η γυναίκα η οποία γέννησε, όχι τόσο για να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης, αλλά για να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες τις οποίες σίγουρα έχει ανάγκη.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czfka46e9wdl)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ