Ελλαδα

Αλλάζει στάση ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός» για τον «π. Κλεομένη»

«Δεν υπάρχει καμία κατέθεση ότι είναι πατέρας του εγγονού μου», λέει τώρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας παλαιοχριστιανών
Παλαιοχριστιανός: Αλλαγή στάσης για τον «π. Κλεομένη»

Παλαιοχριστιανός: Αλλαγή στάσης για τον «π. Κλεομένη», μετά την αποκάλυψη ότι είναι ο πατέρας του εγγονού του

Αλλαγή στάσης από τον 45χρονο πατέρα της οικογένειας «Παλαιοχριστιανών» στην Κορινθία. Παρότι πληροφορίες τον ήθελαν να έχει καταθέσει ότι «πατέρας Κλεομένης» είναι ο πατέρας του εγγονού του, ο άνδρας πλέον αναφέρει ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια κατάθεση στην Αστυνομία, κάνοντας ουσιαστικά αναδίπλωση. Άλλωστε, την όποια σχέση με την 22χρονη κόρη της οικογένειας αρνείται σε δηλώσεις του και ο «π. Κλεομένης». 

kleomenis
«Πατήρ» Κλεομένης/ © onlarissa.gr

Παλαιοχριστιανός: Αλλαγή στάσης για τον «π. Κλεομένη»

«Δεν υπάρχει καμιά τέτοια κατάθεση στην Αστυνομία. Μην τρελαθούμε τώρα. Δεν έχουν βρει καμιά τέτοια κατάθεση στην Αστυνομία. Θα μου τραβήξει μια μήνυση ο κάθε (…) και η κάθε κόρη μου. Θα πω εγώ για άλλους ενήλικους ανθρώπους τι κάνανε; Δεν έχω πει κάτι τέτοιο στην κατάθεση μου», είπε στο Mega ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czf3wap6jqpd)

Παλαιοχριστιανοί: Αρνείται κάθε σχέση με την 22χρονη ο «πατέρας Κλεομένης»

Ο «πατέρας Κλεομένης» αρνείται κάθε σχέση με την υπόθεση ενώ ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει καν τον Μανώλη και ολόκληρη την οικογένειά του. «Δεν τον ξέρω, δεν τον γνωρίζω. Ούτε αυτόν ούτε την οικογένειά του. Εμένα με γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι, χιλιάδες άνθρωποι. Δεν έχω φιλοξενήσει κανένα από αυτούς του ανθρώπους, δεν τους γνωρίζω» είπε ο π. Κλεομένης και συνέχισε:

«Είμαι Ορθόδοξος ιερέας από το 2006 και κηρύττω αυτά που κηρύττω, τον λόγο της πίστης μας. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτή την κατηγορία και για τη συκοφαντία εναντίον μου. Αλλά ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Μπορεί να θέλουν οι Αρχές και οι εξουσίες να με πάνε σιδηροδέσμιο. Ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτές τις συκοφαντίες. Ο θεός με βλέπει και γνωρίζει. Δεν ξέρω την οικογένειά του, ούτε την κόρη του, ούτε έχω κάνει παιδί με την κόρη του».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czf4bqspxo7l)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ