Ελλαδα

O «πάτερ Κλεομένης» πατέρας του εγγονού του, λέει ο «παλαιοχριστιανός»

Αρνείται τα πάντα ο ίδιος - Νέα στοιχεία στο φως

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το «έσκασε» ο 15χρονος γιος του παλαιοχριστιανού από τη δομή που φιλοξενούνταν
Το «έσκασε» ο 15χρονος γιος του παλαιοχριστιανού από τη δομή που φιλοξενούνταν

Κορινθία: O «πατέρας Κλεομένης» πατέρας του εγγονού του, λέει ο «παλαιοχριστιανός» - Αρνείται τα πάντα ο ίδιος - Τα νέα στοιχεία στο φως

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση των «παλαιοχριστιανών» που ζούσαν σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία.

Ένα από τα βασικά σημεία της υπόθεσης που ερευνούν οι Αρχές είναι η πατρότητα των ανήλικων παιδιών της οικογένειας και ειδικότερα του βρέφους που φέρεται να είναι παιδί της 22χρονης κόρης του 45χρονου Μανώλη. Να σημειωθεί πως οι Αρχές έχουν δώσει εντολή για λήψη DNA από τον 45χρονο, προκειμένου να λυθεί το μυστήριο σχετικά με το ποιος είναι ο πατέρας του βρέφους, ωστόσο εκείνος αρνείται να δώσει.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση ο πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών», πατέρας του βρέφους είναι ο «πατήρ Κλεομένης» γνωστός για τα βίντεο που αναρτούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czf3wap6jqpd)

Αρνείται κάθε σχέση με την κόρη του Μανώλη ο «πατέρας Κλεομένης»

Ο «πατέρας Κλεομένης» αρνείται κάθε σχέση με την υπόθεση ενώ ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει καν αλλά τον Μανώλη αλλά και την οικογένειά του.

«Δεν τον ξέρω, δεν τον γνωρίζω. Ούτε αυτόν ούτε την οικογένειά του. Εμένα με γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι, χιλιάδες άνθρωποι. Δεν έχω φιλοξενήσει κανένα από αυτούς του ανθρώπους, δεν τους γνωρίζω» είπε ο π. Κλεοιμένης και συνέχισε λέγοντας:

«Είμαι Ορθόδοξος ιερέας από το 2006 και κηρύττω αυτά που κηρύττω, τον λόγο της πίστης μας. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτή την κατηγορία και για τη συκοφαντία εναντίον μου. Αλλά ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Μπορεί να θέλουν οι Αρχές και οι εξουσίες να με πάνε σιδηροδέσμιο. Ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτές τις συκοφαντίες. Ο θεός με βλέπει και γνωρίζει. Δεν ξέρω την οικογένειά του, ούτε την κόρη του, ούτε έχω κάνει παιδί με την κόρη του».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czf4bqspxo7l)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ