Ελλαδα

«Ζείτε στην Ελλάδα, εγώ στην Ευρώπη» - Οι δηλώσεις του «Παλαιοχριστιανού»

«Αν ήμουν στη Γερμανία θα ζούσα μόνο από τα επιδόματα» τόνισε

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Κορινθία - Παλαιοχριστιανοί: Ζω στην Ευρώπη - «Αν ήμουν στη Γερμανία θα ζούσα μόνο από τα επιδόματα» τόνισε

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κορίνθου με κατηγορούμενο τον 45χρονο «παλαιοχριστιανό» που ζει σε λαγούμι.

Μετά την απόφαση για αναβολή, ο 45χρονος αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε νέα δικάσιμος, για τις 4 Μαρτίου.

Μετά από αυτή την έκβαση της υπόθεσης, ο «παλαιοχριστιανός» μίλησε στο Live News στο Mega λέγοντας μεταξύ άλλων πως η εισαγγελική εντολή για DNA είναι αντίθετη με τα πιστεύω του και πως ζει στην Ευρώπη και όλοι οι υπόλοιποι ζούμε στην Ελλάδα.

«Η εντολή για τεστ DNA παραβιάζει το δικαίωμα και τα πιστεύω μου»

«κάποιοι άνθρωποι, που αντιστεκόμαστε, γνωρίζουμε ότι αργά ή γρήγορα θα βρίσκουν για να λένε». «Η εντολή για τεστ DNA παραβιάζει την αξιοπρέπεια και τα πιστεύω μου, στρεφόταν προς όλη μου την οικογένεια», συμπλήρωσε ο παλαιοχριστιανός.

«Όταν μας συλλάβανε όλους και με τα παιδιά και μας είχαν στο Τμήμα 20 ώρες, αν υπήρχε κάτι ύποπτο θα το είχαν βρει» πρόσθεσε. Τελικά, είπε ότι δεν θα κάνει τεστ, καθώς «τα ιδιαίτερα πιστεύω μου είναι εναντίον σε κάθε τι βιομετρικό. Από εκεί και πέρα θα τα πω με τον δικηγόρο μου για να δω τι μπορεί να γίνει». Με τη σύζυγό του δεν έχει επαφή, είπε, γιατί δεν είχε τηλέφωνο. «Δεν είχα επικοινωνία με τον έξω κόσμο, δεν ξέρω καν τι λέγεται για εμένα».

«Παλαιοχριστιανός»: Ζείτε στην Ελλάδα, εγώ στην Ευρώπη

«Οι παλαιοημερολογίτες είμαστε θρησκευτική μειονότητα, είμαστε στην Ευρώπη ή δεν είμαστε;» συνέχισε ο 45χρονος, και συμπλήρωσε: Εσείς ζείτε στην Ελλάδα, αλλά εγώ ζω στην Ευρώπη. Μπορείτε να συνεχίσετε να ζείτε στην Ελλάδα... Αν μετακομίσω στην Ασία θα συζητήσουμε για άλλα πράγματα, τώρα ζω στην Ευρώπη».

Στη Γερμανία θα ζούσα με επιδόματα ανέφερε ο 45χρονος Μανώλης

«Ας αποδείξουν ότι δεν δουλεύω, όταν εγώ τους φτιάχνω όλα αυτά που ανεβαίνουν στο υπουργείο και στη Διαύγεια. Όταν έχω στον υπολογιστή μου τη βάση δεδομένων μιας υπηρεσίας δεν μπορούν να πουν ότι δεν εργάζομαι. Κάνω λογιστική εργασία, φτιάχνω τα καύσιμα στο γραφείο κίνησης, είναι εργασία που παίρνει αρκετό καιρό να γίνει, μιλάμε για λογαριασμούς χιλιάδων ευρώ», επισήμανε.

Είπε, επίσης, ότι είναι ανάπηρος, πολύτεκνος με έξι παιδιά, ότι έχει κοινωνικά προβλήματα και ανήκει σε ιδιαίτερα ευπαθή ομάδα, αλλά ότι είναι και φτωχός. «Στη Γερμανία θα ζούσα με επιδόματα», ανέφερε.