Ελλαδα

Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας Χρήστος Γιαλιάς που δολοφονήθηκε με 13 σφαίρες στη Μάνδρα

Στα 200 μέτρα από το σπίτι του - Η δολοφονία της πρώην συζύγου του το 2018

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο επιχειρηματίας Χρήστος Γιαλιάς
Χρήστος Γιαλιάς - Μάνδρα: Ο επιχειρηματίας δολοφονήθηκε με 13 σφαίρες © Facebook

Χρήστος Γιαλιάς - Μάνδρα: Δολοφονήθηκε με 13 σφαίρες - Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας 

Ο Χρήστος Γιαλιάς είναι ο επιχειρηματίας που δολοφονήθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης (7.2) σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από το σπίτι του στη Μάνδρα Αττικής. Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των εκτελεστών του επιχειρηματία, οι οποίοι εκτιμάται ότι διέφυγαν από τον τόπο του εγκλήματος με μοτοσικλέτα, την οποία πυρπόλησαν σε κοντινή απόσταση. 

Οι αρχές στο σημείο της δολοφονίας του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά στη Μάνδρα
Χρήστος Γιαλιάς - Μάνδρα: Ο επιχειρηματίας δολοφονήθηκε με 13 σφαίρες © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ο Χρήστος Γιαλιάς εντοπίστηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα Αττικής. Πρώτα είχε δεχθεί πυροβολισμούς από καλάσνικοφ, ενώ στη συνέχεια οι δράστες φέρεται να έβαλαν φωτιά στο όχημα πριν απομακρυνθούν. Το θύμα της δολοφονίας φέρεται να δέχθηκε περισσότερους από 13 πυροβολισμούς. Μέσα στο καμμένο αυτοκίνητο βρέθηκε το καλάσνικοφ των δραστών. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyzg8ru8mbgh)

Χρήστος Γιαλιάς: Ο επιχειρηματίας δολοφονήθηκε με 13 σφαίρες

Τα ειδικά κλιμάκια της Ασφάλειας κάνουν «φύλλο και φτερό» το όχημα του Χρήστου Γιαλιά προκειμένου να εντοπίσουν ευρήματα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στους δράστες. Το καμένο αυτοκίνητο θα μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για διερεύνηση. Ένα από τα στοιχεία που δείχνουν ότι οι δράστες παρακολουθούσαν τον επιχειρηματία, είναι το γεγονός ότι ο Χρήστος Γιαλιάς, ενώ διέθετε προσωπική ασφάλεια, το μοιραίο απόγευμα δεν την είχε μαζί του. 

Το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Χρήστος Γιαλιάς
Χρήστος Γιαλιάς - Μάνδρα: Ο επιχειρηματίας δολοφονήθηκε με 13 σφαίρες © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Η πρώην σύζυγος του Χρήστου Γιαλιά είχε δολοφονηθεί το 2018

Στοιχείο που για την ώρα δεν φαίνεται να σχετίζεται με τη δολοφονία του Χρήστου Γιαλιά, αποτελεί η δολοφονία της πρώην συζύγου του επιχειρηματία το 2018. Κίνητρο των δραστών φέρεται να ήταν η ληστεία. Οι δράστες της είχαν στήσει ενέδρα στην ίδια περιοχή, έξω από το σπίτι της, όπου τη σκότωσαν με σφαίρα στο κεφάλι και τη λήστεψαν. Οι δράστες της δολοφονίας της πρώην συζύγου του επιχειρηματία συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στη φυλακή. Οι δύο δολοφονίες δεν φαίνεται να συνδέονται. 

Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας Χρήστος Γιαλιάς

Ο Χρήστος Γιαλιάς διατηρούσε επιχείρηση εμπορίου προϊόντων κρέατος με εκατοντάδες εργαζόμενους στις επιχειρήσεις του, ενώ είχε ασχοληθεί και με το ποδόσφαιρο. Υπήρξε ιδιοκτήτης και παράγοντας του ΑΟ Τρικάλων, του Πανελευσινιακού και του Μανδραϊκού. Επιπλέον, ο επιχειρηματίας ήταν ιδιοκτήτης εταιρείας που δραστηριοποιείται στον τομέα της φορτοεκφόρτωσης.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyz4oytcqi5d)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ