Ελλαδα

Γνωστός των αρχών ο δολοφονημένος επιχειρηματίας στην Μάνδρα - Είχε δολοφονηθεί και η σύζυγός του

Eίχε απασχολήσει τις αρχές για αδικήματα όπως διακίνηση ναρκωτικών και όπλων

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γνωστός των αρχών ο δολοφονημένος επιχειρηματίας στην Μάνδρα - Είχε δολοφονηθεί και η σύζυγός του
ΑΝΔΡΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Μάνδρα: Εκτέλεσαν επιχειρηματία των logistics - Βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο όχημά του

Την επιβεβαίωση των στοιχείων του ιδιοκτήτη του οχήματος, αναμένουν οι αστυνομικοί διαμέσου γενετικού ελέγχου προκειμένου να γνωρίζουν εάν στο όχημα το οποίο εντοπίστηκε να καίγεται νωρίτερα σήμερα στη Μάνδρα Αττικής επέβαινε ο ίδιος ή κάποιο άλλο πρόσωπο.

Γνωστός των αρχών ο δολοφονημένος επιχειρηματίας στην Μάνδρα - Είχε δολοφονηθεί και η σύζυγός του

Η πρώην σύζυγος του, το 2018 είχε δολοφονηθεί έξω από το σπίτι της, επίσης στη Μάνδρα Αττικής από δύο άνδρες. Ο ένας από τους δράστες που συνελήφθη αρκετά αργότερα έπειτα από ληστεία, υποστήριξε πως την δολοφόνησε ο συνεργός του. ανέφερε δε πως γνώριζαν ότι ήταν θαμώνας στο καζίνο Λουτρακίου και πίστευαν πως θα είναι …«φορτωμένη». Αντιθέτως το μόνο που κατάφεραν να αρπάξουν ήταν ένα ρολόι που φορούσε, αφού δεν βρήκαν στην κατοχή της χρήματα.

Κατά την διερεύνηση εκείνης της υπόθεσης, οι αστυνομικοί θεώρησαν πως η δολοφονία πιθανόν να είχε άλλα κίνητρα, ίσως να ήταν ένα μήνυμα για άλλον αποδέκτη. Κάτι που όμως, ουδέποτε προέκυψε.

Aνοιγεί ξανά ο φάκελος της δολοφονίας της;

Εάν επιβεβαιωθεί πως η πλήρως απανθρακωμένη σορός στην οδό Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα ανήκει στον ιδιοκτήτη της εταιρίας logistics, τότε οι αστυνομικοί δεν αποκλείεται να ανοιξουν ξανά τον φάκελο της 51χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι της.

Υπενθυμίζεται πως οι αστυνομικοί έφτασαν νωρίτερα σήμερα το απόγευμα στην συγκεκριμένη οδό, έπειτα από τηλεφωνήματα πολιτών για πυροβολισμούς. Μόλις κατέφτασαν τα πρώτα περιπολικά, εντοπίστηκε ένα φλεγόμενο όχημα και μόλις κατασβέστηκε η πυρκαγιά, εντοπίστηκε η απανθρακωμένη σορός.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ