- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Ανακαλείται παρτίδα γνωστού αναλγητικού φαρμάκου από τον ΕΟΦ
Η εταιρεία διανομής του φαρμάκου ενημέρωσε για πιθανότητα ύπαρξης συσκευασιών κυψέλης
ΕΟΦ: Ανακαλείται παρτίδα γνωστού αναλγητικού φαρμάκου
Την ανάκληση παρτίδας πολύ γνωστού αναλγητικού φαρμάκου, μετά από ενημέρωση που είχε από την εταιρεία για πιθανότητα ύπαρξης συσκευασιών κυψέλης (blisters) που δεν εμπεριείχαν τυπωμένες τις αντίστοιχες σημάνσεις, ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).
Ειδικότερα, σύμφωνα με το έγγραφο του ΕΟΦ, πρόκειται για το φαρμακευτικό προϊόν LONARID-N TAB (400+50+10)MG/TAB. Η παρτίδα που ανακαλείται έχει τον κωδικό αριθμό F27279 και το συγκεκριμένο προϊόν έχει ημερομηνία λήξης την 31η Αυγούστου 2028.
Αποφασίστηκε η ανάκληση της παραπάνω παρτίδας του φαρμακευτικού σκευάσματος LONARID-N TAB (400+50+10)MG/TAB μετά από ενημέρωση από την εταιρεία για πιθανότητα ύπαρξης συσκευασιών κυψέλης (blisters) που δεν εμπεριείχαν τυπωμένες τις αντίστοιχες σημάνσεις.
Η εταιρεία BOEHRINGER INGELHEIM ΕΛΛΑΣ Μ.Α.Ε, ως Κάτοχος της Άδειας Κυκλοφορίας, οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες της συγκεκριμένης παρτίδας και να τις αποσύρει από την αγορά μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι γνώριμες εικόνες λειτουργούν σαν ένα κινηματογραφικό ημερολόγιο
Η ανακοίνωση της Τροχαίας
Χιονοπτώσεις παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς
Σε κάποιες περιπτώσεις κλαδιά έπεσαν πάνω σε ηλεκτροφόρα καλώδια
Η ώρα των τελευταίων δρομολογίων αφορά τόσο τις αφετηρίες των λεωφορείων, όσο και τα τέρματά τους
Πανελλαδική σύσκεψη στις 4 Ιανουαρίου, ενώ συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε ΠΑΘΕ και τελωνεία
Πώς θα είναι τα νέα εισιτήρια
Yπηρετεί στην εξωτερική φρουρά του αρχηγείου της ΕΛΑΣ
Ενδιαφέρον από Έλληνες ομογενείς
Τι αποκάλυψε το σαφάρι ελέγχων από την περιφέρεια Αττικής
Κανονικά γίνεται η διέλευση όλων των οχημάτων από το τελωνείο του Προμαχώνα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες
Και φέτος θα λείπουν οι δολοφονημένες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.