Ελλαδα

Μόλις 19 ετών οι δύο νεκροί του τροχαίου στην Παραλιακή - Πώς έγινε το δυστύχημα

Δύο νεκροί και στο δυστύχημα της Ομόνοιας

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συντρίμμια από το τροχαίο δυστύχημα στην Παραλιακή
Συντρίμμια από το τροχαίο δυστύχημα στην Παραλιακή - Δύο νεκροί © ERT

Τροχαίο δυστύχημα στην Παραλιακή: 19 ετών οι νεκροί - Πώς εκτυλίχθηκε η τραγωδία

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που ήρθαν στο φως από το τροχαίο δυστύχημα που καταγράφηκε στην Παραλιακή λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Τρίτης (23.1). Δύο νέοι 19 ετών έχασαν τη ζωή τους, ενώ δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ένας εκ των οποίων δίνει μάχη για τη ζωή του. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 11 το βράδυ στη συμβολή των λεωφόρων Κωνσταντίνου Καραμανλή και Βάρης-Κορωπίου, όταν ΙΧ εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε, αρχικά, σε διαχωριστική νησίδα και στη συνέχεια σε δέντρο και κολώνα φωτισμού. Το όχημα κόπηκε στα δύο. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν θανάσιμα ένας 19χρονος και μια 19χρονη, ενώ ακόμα δύο συνομήλικοί τους μεταφέρθηκαν τραυματίες στο Γενικό Κρατικό Νικαίας.

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι επίσης, 2 ακόμα ΙΧ έκαναν ελιγμούς για να αποφύγουν το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το ένα να χτυπήσει στο κράσπεδο και να υποστεί μικρές υλικές ζημιές με τον οδηγό να είναι καλά στην υγεία του. Το δεύτερο ΙΧ που ακολουθούσε κινούμενο στο ρεύμα προς Πειραιά, έκανε επίσης ελιγμό. Λόγω του δυστυχήματος, διεκόπη για περίπου μια ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή από το ύψος της συμβολής της με τη Λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cympg4rd9h1l)

Δύο νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στην Ομόνοια

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 5:30 το πρωί μια μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άντρες εξετράπη της πορείας της στη συμβολή της οδού Πατησίων με την Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας. Οι δύο αναβάτες της μοτοσικλέτας μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου και κατέληξαν.

Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς στο κέντρο της Αθήνας
Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς στο κέντρο της Αθήνας © Eurokinissi
Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς στο κέντρο της Αθήνας
Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς στο κέντρο της Αθήνας © Eurokinissi
Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cymqfqrak8gp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ