Ελλαδα

Τραγωδία στη Βουλιαγμένης: Δύο νεκροί από σφοδρό τροχαίο δυστύχημα

Αυτοκίνητο έπεσε σε κολώνα και κόπηκε στη μέση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα στη Λεοφώρο Βουλιαγμένης
Εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα στην Παραλιακή στο ύψος της Βουλιαγμένης © ERTNEWS

Τροχαίο δυστύχημα στην Παραλιακή στο ύψος της Λ. Βουλιαγμένης με δύο νεκρούς

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Τρίτης στην Παραλιακή, στο ύψος της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους, ενώ δύο ακόμη τραυματίστηκαν σοβαρά στο τροχαίο δυστύχημα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.  

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΡΤ, αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και χτύπησε πάνω σε δέντρα και κολώνα φωτισμού. Επίσης, 2 ακόμα ΙΧ έκαναν ελιγμούς για να αποφύγουν το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το ένα να χτυπήσει στο κράσπεδο και να υποστεί μικρές υλικές ζημιές με τον οδηγό να είναι καλά στην υγεία του. Το δεύτερο ΙΧ που ακολουθούσε κινούμενο στο ρεύμα προς Πειραιά, έκανε επίσης ελιγμό με αποτέλεσμα να παρασύρει 2 πεζούς οι οποίοι δεν τραυματίστηκαν.

Τροχαίο δυστύχημα στην Παραλιακή: Το αυτοκίνητο κόπηκε στα δύο

Όπως έγινε γνωστό το όχημα που εξετράπη της πορείας του κινείτο με μεγάλη ταχύτητα – τουλάχιστον 180 χιλιομέτρων την ώρα. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το όχημα που έπεσε σε κολώνα κόπηκε στη μέση.

Η κυκλοφορία διεκόπη στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή (παραλιακή) από το ύψος της συμβολής της με τη λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, στο ρεύμα προς Πειραιά. Κοντά στις 01:00 της Τετάρτης δόθηκε στην κυκλοφορία και πάλι.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cymoeccr0dv5)

Τροχαίο δυστύχημα στην Παραλιακή: Νεαρά άτομα τα θύματα και οι τραυματίες

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θύματα του τροχαίου δυστυχήματος είναι νεαρά άτομα 20 με 25 ετών. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ