- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παραμυθένιο σκηνικό στη Βόρεια Ελλάδα - Οι περιοχές που ντύθηκαν στα λευκά
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Χιόνια: Οι περιοχές που ντύθηκαν στα λευκά στη Βόρεια Ελλάδα - Η εξέλιξη του καιρού
Σε πλήρη εξέλιξη είναι το κύμα κακοκαιρίας στη χώρα μας, με χιόνια, μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας και θυελλώδεις ανέμους. Στα λευκά έχουν ντυθεί πολλές περιοχές στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά, ακόμα και πεδινές, όπου είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στο μεγαλύτερο μέρος του επαρχιακού αλλά και του εθνικού οδικού δικτύου.
Στα λευκά ξύπνησε το Νευροκόπι στους -2 βαθμούς κελσίου η θερμοκρασία. Ο δήμαρχος της περιοχής εξήγησε ότι αυτό είναι φυσιολογικό για την περιοχή, καθώς το κρύο και το χιόνι είναι συνηθισμένο φαινόμενο.
Στα Γρεβενά είναι από χτες παραμυθένιο το σκηνικο στο Δοτσικό.
Στα λευκά είναι και τα ορεινά της Θεσσαλονίκης με τη θερμοκρασία να είναι χαμηλή.
Χιόνισε και στην Κοζάνη ενώ η θερμοκρασία είναι στους -2 βαθμούς Κελσίου.
Επιμένουν οι θυελλώδεις άνεμοι έως και 9 μποφόρ μέχρι το βράδυ - Νέο εκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Επικαιροποιήθηκε το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.
Αναλυτικά:
Α. Περαιτέρω πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία (της τάξεως των 6 - 8 βαθμών Κελσίου) κυρίως στα νότια τμήματα της χώρας, ενώ στα βόρεια και κεντρικά που ήδη έχει πέσει σημαντικά, θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα, με τοπικά ισχυρό παγετό τις βραδινές ώρες της Κυριακής (21-01-24) και τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (22-01-24).
Β. Θυελλώδεις βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι 8 και τοπικά 9 μποφόρ θα πνέουν σήμερα Κυριακή (21-01-24) σε ολόκληρο το Αιγαίο. Σταδιακά από το μεσημέρι της Δευτέρας (22-01-24) θα εξασθενήσουν στα 8 μποφόρ, αρχικά στα βόρεια και από τις βραδινές ώρες και στο υπόλοιπο Αιγαίο.
Γ. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σήμερα Κυριακή (21-10-24) μέχρι αργά το απόγευμα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και μέχρι τη νύχτα στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Δ. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν:
α) Σήμερα Κυριακή (21-01-24) σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας, στα ορεινά της Πελοποννήσου και της Εύβοιας και από το απόγευμα στα ορεινά της Κρήτης, κατά κανόνα ασθενείς. Οι χιονοπτώσεις που σημειώνονται στη βόρεια Ελλάδα γρήγορα θα σταματήσουν.
β) Τη Δευτέρα (22-01-24) ασθενείς τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Στερεάς, της Εύβοιας, της Πελοποννήσου και της Κρήτης, οι οποίες από το μεσημέρι σταδιακά θα περιοριστούν μόνο στα ορεινά της Κρήτης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε θα το δούμε στον ουρανό
Οι πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική
Η ανακοίνωση των διοργανωτών στους θεατές του Athens Flying Week 2026
Σε εξέλιξη οι έρευνες διάσωσης - Επιστρέφει εσπευσμένα από τη ΔΕΘ ο Νίκος Δένδιας
Συναγερμός στο Athens Flying Week - Αγωνία για τους δύο πιλότους
Επεισόδιο με σωματική βία και προπηλακισμούς στα σκαλοπάτια προς το παλιό λιμάνι
Η πυρκαγιά κατέστρεψε το διώροφο πέτρινο κτίριο του εργοστασίου - Σώθηκαν τα ιστορικά κελάρια και η κάβα
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχειρούν στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς
Εκτεταμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και προσωρινό λουκέτο σε σταθμούς του Μετρό
Στρατηγικό μνημόνιο με τον γερμανικό κολοσσό ανοίγει νέες προοπτικές για το νησί
Περισσότεροι από 1.000 εκθέτες, 25 χώρες και 11 θεματικές ενότητες σε ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων
Αναλυτική πρόγνωση από το Meteo
Απέσπασαν πάνω από 175.000 ευρώ
Η συγκινητική ιστορία της Γεωργίας Ξανθοπούλου
Τι ισχύει για τα δρομολόγια από και προς το Αεροδρόμιο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.