Ελλαδα

Συνελήφθη ο κρεοπώλης για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη

Ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εξαφάνιση 31χρονου Μπάμπη: Συνελήφθη ο κρεοπώλης
Εξαφάνιση 31χρονου Μπάμπη: Συνελήφθη ο κρεοπώλης © Facebook

Εξαφάνιση 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι: Συνελήφθη ο κρεοπώλης - Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον 50χρονο

Στη σύλληψη του 50χρονου κρεοπώλη προχώρησαν πριν από λίγη ώρα οι αστυνομικές αρχές του Μεσολογγίου για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος του 50χρονου βασικού υπόπτου, με βάση την προανάκριση που έχει διενεργηθεί. 

Ο κρεοπώλης είχε κληθεί από το βράδυ της Τετάρτης (17.1) για συμπληρωματική κατάθεση, αφού από τις πρώτες ημέρες της εξαφάνισης είχε πέσει σε σειρά αντιφάσεων, περιγράφοντας στις αρχές τις κινήσεις του κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον 31χρονο, αλλά και για το τι έπραξε μετά. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyhrrv815w0h)

«Πού είναι ο Μπάμπης;»: Κραυγή των συγγενών του 31χρονου έξω από το Α.Τ. Μεσολογγίου

Συγγενείς του 31χρονου Μπάμπη βρέθηκαν νωρίτερα από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσολογγίου. «Πού είναι ο Μπάμπης;» φώναζαν οι συγγενείς του αγνοούμενου, εκφράζοντας την οργή τους για τη στάση που τηρεί ο βασικός ύποπτος από την ημέρα της εξαφάνισης, αλλά και τις αντιφάσεις στις οποίες έχει πέσει όλες αυτές τις ημέρες. 

O 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος παραμένει αγνοούμενος - Συνεχίζονται οι έρευνες στο Μεσολόγγι
O 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος παραμένει αγνοούμενος - Συνεχίζονται οι έρευνες στο Μεσολόγγι © Facebook

«Μίλα ρε τέρας, πού είναι το παιδί μου», φώναξε η μητέρα του 31χρονου Μπάμπη έξω από το Αστυνομικό Τμήμα. Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ με τους συγγενείς του 31χρονου έξω από το Α.Τ.. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ