Ελλαδα

Μυστήριο με την εξαφάνιση 22χρονης στα Χανιά - Πού εστιάζονται οι έρευνες των αρχών

Το μήνυμα σε γειτόνισσα μία ημέρα μετά την εξαφάνισή της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μυστήριο με την εξαφάνιση 22χρονης στα Χανιά - Πού εστιάζονται οι έρευνες των αρχών

Εξαφάνιση 22χρονης στα Χανιά: Το τηλεφώνημα που φέρεται να έκανε η αγνοουμένη και το μήνυμα σε γειτόνισσα

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση της 22χρονης από τα Χανιά που αγνοείται από τις 12 Δεκεμβρίου 2023. Λίγο μετά την έκδοση Missing Alert γυναίκα που δήλωσε ότι είναι η νεαρή μητέρα, φέρεται να επικοινώνησε είτε με την οικογένειά της, είτε με τις αστυνομικές αρχές, ωστόσο, δεν εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής που βρίσκεται για να δηλώσει την παρουσία της, προκειμένου να σταματήσει η αναζήτησή της.

Πληροφορίες του neakriti.gr αναφέρουν ότι οι αστυνομικές αρχές φέρεται να εντοπίζουν τα ίχνη της στην Πελοπόννησο. 

Εξαφάνιση 22χρονης στα Χανιά: Το μήνυμα που φέρεται να έστειλε

Τα ίχνη της 22χρονης μητέρας ενός παιδιού μόλις δύο ετών χάθηκαν στις 12 Δεκεμβρίου. Τότε, η αγνοουμένη φέρεται να επικοινώνησε με την ανήλικη γειτόνισσά της, η οποία αναζητείται τώρα από την Αστυνομία για να καταθέσει. Η 22χρονη δεν επικοινώνησε με την οικογένειά της, η οποία δήλωσε στις αρχές την εξαφάνιση στις 9 Ιανουαρίου 2024.  Σύμφωνα με το neakriti.gr, η 22χρονη στις 13 Δεκεμβρίου 2023 φέρεται να έστειλε ένα μήνυμα στο Viber σε γειτόνισσα της μητέρας της, ζητώντας της να μεταφέρει στα μέλη της οικογένειά της ότι είχε κλεφτεί με κάποιον άνδρα.

Missing Alert για την εξαφάνιση της 22χρονης από τα Χανιά

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Missing Alert για την εξαφάνιση της 22χρονης. «Στις 12/12/2023, βραδινές ώρες, εξαφανίστηκε από τα Χανιά Κρήτης, η Ζερελλάρι Παλόμα, 22 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 08/01/24 για την εξαφάνιση της και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Ζερελλάρι Παλόμα έχει ύψος 1.65 μ., έχει κανονικό βάρος, πυρόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πολύχρωμο πουκάμισο και ροζ μπλούζα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στη «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΖΕΡΕΛΛΑΡΙ ΠΑΛΟΜΑ, 22 EΤΩΝ #MissingAlert Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο ☎️1017 Δελτίο τύπου Εξαφάνισης:

Posted by Το Χαμόγελο του Παιδιού - The Smile of the Child on Tuesday, January 9, 2024

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ