Ελλαδα

Στο «κόκκινο» η αγωνία για τον 31χρονο Μπάμπη - Συνεχίζονται για έκτη ημέρα οι έρευνες στο Μεσολόγγι

Αναζητούν δεδομένα από το κινητό και το smart watch του αγνοούμενου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος παραμένει αγνοούμενος - Συνεχίζονται οι έρευνες στο Μεσολόγγι
O 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος παραμένει αγνοούμενος - Συνεχίζονται οι έρευνες στο Μεσολόγγι © Facebook

Εξαφάνιση 31χρονου - Μεσολόγγι: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον αγνοούμενο - Η πορεία του 50χρονου και το στίγμα του Μπάμπη

Στο «κόκκινο» παραμένει η αγωνία των συγγενών του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου. Οι έρευνες στην περιοχή όπου φέρεται να χάθηκαν τα ίχνη του στο Μεσολόγγι συνεχίζονται για έκτη ημέρα σε χωράφια και βάλτους, με τη συμμετοχή στελεχών της ΕΜΑΚ, ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου και συγγενών του νεαρού αγνοούμενου, που παραμένουν οργισμένοι για το γεγονός ότι ο 50χρονος κρεοπώλης - που θεωρείται ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 31χρονο - αφέθηκε ελεύθερος την Τρίτη

Σύμφωνα με το Mega, οι αρχές «ξεψαχνίζουν» όχι μόνο το κινητό του 50χρονου, αλλά τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στη διαδρομή που ακολούθησε, αλλά και κοντά στο σημείο από όπου φέρεται να χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου Μπάμπη. Σύμφωνα με το Mega, ο κρεοπώλης έχει καταγραφεί από κάμερα της Ιόνιας Οδού στο ύψος των διοδίων στην είσοδο του Μεσολογγίου, να κινείται με το αυτοκίνητό του στον παράπλευρο δρόμο στην παλιά Εθνική Οδό Μεσολογγίου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyazbthoy2gh)

Εξαφάνιση 31χρονου - Μεσολόγγι: Ασάφεια για τη διαδρομή που ακολούθησε ο 50χρονος

Ωστόσο, ο 51χρονος φαίνεται να κινείται προς αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν που είχε αναφέρει αρχικά. Στη συνέχεια φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι δε θυμάται τι έκανε τη συγκεκριμένη ώρα, αφήνοντας πολλά ερωτήματα αναπάντητα στους αστυνομικούς. Σύμφωνα με το Mega, από τη νέα καταγραφή υπολογίζεται ότι ο 51χρονος έκανε μια διαδρομή 25 λεπτά προς το όρος Αράκυνθος της ορεινής Ναυπακτίας και άλλα τόσα για να επιστρέψει. Με βάση αυτά τα στοιχεία χαρτογραφούνται και άλλες περιοχές για την αναζήτηση του 31χρονου Μπάμπη.

Στο μικροσκόπιο το κινητό και το smart watch του 31χρονου

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έρευνες δεν περιορίζονται μόνο στο κινητό του 50χρονου, αλλά και στο smart watch και το κινητό που φορούσε ο 31χρονος. Το κινητό και το smart watch δεν έχουν βρεθεί, ωστόσο οι Αρχές προσπαθούν να αναζητήσουν στοιχεία που «ανεβαίνουν» αυτόματα στο ίντερνετ και αποθηκεύονται στο cloud για διάφορες εφαρμογές που καταγράφουν τις μετακινήσεις και δίνουν το στίγμα μας πάνω στον χάρτη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ