Ελλαδα

Νέο περιστατικό βίας κατά 13χρονου στην Αγία Παρασκευή από ανήλικους

Τον ανάγκασαν να τους ακολουθεί ξυπόλυτος και τον βιντεοσκοπούσαν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παιδί με τα χέρια στα πόδια του κάθεται σε διάδρομο
© Pixabay (ΑΡΧΕΙΟΥ)

Αγία Παρασκευή: Καταγγελία 13χρονου για επίθεση ανηλίκων - To bullying και οι απειλές που δέχθηκε

Στην Αγία Παρασκευή φέρεται να καταγράφηκε νέο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους και θύμα 13χρονο. Σύμφωνα με την καταγγελία, όλα συνέβησαν την Τρίτη (2.1) όταν ο ανήλικος έκανε βόλτα με τον σκύλο του και συνάντησε στον δρόμο δύο συμμαθητές του και ακόμη - άγνωστό του - ανήλικο. 

Όπως κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές, οι τρεις ανήλικοι τού επιτέθηκαν και τον ακινητοποίησαν στην οδό Λυκείου, για να του πάρουν το κινητό του τηλέφωνο και χρήματα. Ωστόσο, δεν έμειναν μόνο εκεί. Έβγαλαν τα παπούτσια του 13χρονου με σωματική βία και κατέγραψαν τις κινήσεις τους με το κινητό τους τηλέφωνο.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής, του άρπαξαν για λίγο και τον σκύλο και απειλώντας τον 13χρονο μαθητή ότι δεν θα τον ξαναδεί, τον ανάγκασαν να τους ακολουθήσει ξυπόλητος. Την ώρα που τον βιντεοσκοπούσαν, τον ανάγκασαν να γονατίσει στον δρόμο και να μιλήσει με χυδαία λόγια για δύο κοπέλες. Στη συνέχεια έστειλαν το συγκεκριμένο βίντεο στο social media του θύματος. Μάλιστα, στην καταγγελία του στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, αναφέρεται ότι οι φερόμενοι ως δράστες τον απείλησαν ότι θα τον μαχαιρώσουν με σουγιά αν μιλήσει σε κάποιον, ενώ και ο τρίτος της παρέας τού είπε ότι έχει πιστόλι και ότι θα τον σκοτώσει με αυτό.

Κατά την ίδια καταγγελία, οι τρεις φερόμενοι δράστες είπαν στον 13χρονο ότι την προηγούμενη μέρα (1.1) είχαν λερώσει το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του πατέρα του, αλλά και ότι είχαν πετάξει αυγά στο διαμέρισμα που μένει μαζί με την οικογένειά του ανήλικος μαθητής.

Για το περιστατικό ζητήθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ οι εμπλεκόμενοι αναζητήθηκαν στα όρια του αυτοφώρου, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευή.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cy5slck8rosh)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ