Ελλαδα

Ταυτοποιήθηκαν 17 άτομα που οργάνωσαν την επίθεση στου Ρέντη - Αναμένονται οι συλλήψεις

Ανάμεσα στα άτομα βρίσκονται 5 «ηγέτες» οπαδικών συνδέσμων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ταυτοποιήθηκαν 17 άτομα που οργάνωσαν την επίθεση στου Ρέντη - Αναμένονται οι συλλήψεις
Ταυτοποιήθηκαν 17 άτομα που οργάνωσαν την επίθεση στου Ρέντη - Αναμένονται οι συλλήψεις © ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ρέντη: Ταυτοποιήθηκαν 17 άτομα της «ομάδας κρούσης» - Αναμέσα στα άτομα βρίσκονται 5 «ηγέτες» οπαδικών συνδέσμων

Εντατικές είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό των οπαδών που συμμετείχαν στα επεισόδια στου Ρέντη, αποτέλεσμα των οποίων ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, έχουν ταυτοποιηθεί 17 άτομα ως μέλη της ομάδας των χούλιγκαν που ήταν υπεύθυνοι για τη χρήση φωτοβολίδων εναντίον της αστυνομίας κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο περιθώριο του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, έξω από το κλειστό γήπεδο του Ρέντη.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cy1voxfedcox)

Η Αστυνομία ξετυλίγει το κουβάρι των χούλιγκαν

Ανάμεσα στα άτομα που έχει αναγνωρίσει η Αστυνομία, είναι τουλάχιστον πέντε ηγέτες οπαδικών συνδέσμων, τρεις εκ των οποίων βρίσκονταν εκτός του κλειστού χώρου του Ρέντη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, ενώ υπάρχουν άλλα 15 με 20 άτομα που ήταν στο σημείο των επεισοδίων, αλλά λειτουργούσαν ως ομάδα αντιπερισπασμού.

Στο στόχαστρο των Αρχών έχει μπει επίσης και η αποθήκη που χρησιμοποιούσαν οι χούλιγκαν για να κρύβουν τον οπλισμό τους καθώς και τα δυο άτομα που φέρεται να είναι οι μόνοι που είχαν κλειδιά, που σημαίνει, σύμφωνα με τις Αρχές, πως ίσως είχαν τον έλεγχο και τον συντονισμό των επιθέσεων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ