Ελλαδα

Προφυλακιστέος ο 18χρονος που δολοφόνησε τον 16χρονο αδερφό του

Στο πλευρό του κατηγορούμενου βρέθηκε από νωρίς και η σύντροφός του, η οποία κατέθεσε υπέρ του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ 16ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ
ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ 16ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Νέα Σμύρνη: Προφυλακίστηκε ο 18χρονος αδελφοκτόνος

Προφυλακίστηκε ο 18χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 16χρονου αδελφού του στη Νέα Σμύρνη.

Επί δύο ώρες βρέθηκε στο ανακριτικό γραφείο η μητέρα του, η οποία αφού ολοκλήρωσε την κατάθεσή της, απομακρύνθηκε με τη βοήθεια συγγενών της, εμφανώς σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Στην ανακρίτρια κατέθεσε και η γιαγιά των δύο αδερφών, ενώ στο πλευρό του κατηγορούμενου βρέθηκε από νωρίς και η σύντροφός του, που θα είναι η τρίτη μάρτυρας κατά σειρά, η οποία κατέθεσε υπέρ του.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, δηλώνει συγκλονισμένος από το αποτέλεσμα της πράξης του, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον αδερφό του, καθώς όπως φέρεται να έχει καταθέσει προανακριτικά, το δεξί του χέρι ήταν δεμένο με νάρθηκα μετά από σοβαρό τραυματισμό που είχε, με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνει πόσο σοβαρό τραυματισμό προκάλεσε στον αδερφό του.

Νέα Σμύρνη - Τι είπε στην πρώτη του κατάθεση ο 18χρονος

«Με χτύπησε πρώτος, πήγα να αμυνθώ» φέρεται να είπε ο 18χρονος στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο δράστης υποστήριξε: «Είχα σπασμένο χέρι, άρπαξα το ψαλίδι και έγινε ό,τι έγινε». 

Τα δύο αδέλφια φαίνεται ότι είχαν αρκετές προστριβές, κάποιες εκ των οποίων είχαν πάρει ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Τον Αύγουστο του ίδιου έτους τα δυο αδέρφια είχαν συνεχόμενους καυγάδες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι χρειάστηκε και η επέμβαση της αστυνομίας. Τότε κατηγορήθηκαν για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

Πηγή: ΕΡΤ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ